Terug

Loveli gezichtslotion Facemist (14)

Filters

Loveli gezichtslotion  Facemist

Loveli Facemist - de zacht lotion in spray vorm

Loveli Facemist; De Loveli facemist is een herstellende gezichtslotion in spray vorm. Het is bedoeld voor na het gebruik van de Loveli facewash. Je gebruikt het om de huid om na te reinigen. Het zorgt ervoor dat de pH-waarde van je huid weer hersteld wordt. Kraanwater heeft namelijk een hoge pH-waarde, dus als je je huid met water hebt gewassen, wil je dat graag weer herstellen. De aloë vera in de Loveli facemist zorgt daarvoor. Verder zit de Loveli facemist boordevol verzorgende ingrediënten zoals rozenwater en groene thee. Tenslotte zorgt de Loveli  facemist er ook voor dat de gezichtsolie makkelijker uit te smeren is, waardoor je minder van de olie hoeft te gebruiken.

Het leuke van de Loveli facemist is dat je het in de zomer op warme dagen ook in de koelkast kan zetten voor een lekkere frisse verkoeling.

Hoe gebruik je de loveli Facemist?

Als je net de huid hebt gereinigd met de Loveli Facewash dan breng je de Loveli facemist aan op twee schone wattenschijfjes. Haal deze wattenschijfjes over de huid. Neem ieder huid plekje mee. Eventueel kan je dat een tweede keer herhalen om er voor te zorgen dat alles goed gereinigd is.

Je kan de Loveli facemist ook gebruiken als verkoeling in de zomer of op vakantie. Zet de Loveli facemist dan in de koelkast en spray er mee over de huid als je daar behoefte aan hebt.

 

Je vindt alle Loveli producten hier

Loveli Deodorant

Loveli gezichtsverzorging

Loveli lichaamsverzorging

Loveli oogverzorging

Loveli lipverzorging

Loveli handverzorging

Loveli gezichtsreiniging

Loveli dagverzorging

Loveli nachtverzorging

Loveli masker

Loveli scrub

Loveli gezichtsolie

Loveli handcreme

Loveli navullingen

Loveli bodyscrub

Loveli body oil

Loveli body cream

Loveli bodywash

Loveli mannen verzorging / men care

Loveli facewash

Loveli facemist - gezichtslotion

 

Waar staat Loveli voor?

De Loveli Gezichtslotion is een van de producten van Loveli

Loveli is een merk die je niet zomaar op iedere straathoek kan kopen. Het is een bijzonder merk. Het is gespecialiseerd de verzorging van de huid van het gezicht en lichaam en dan vooral met natuurlijke ingrediënten waar geen troep bij toegevoegd wordt. Loveli was de eerste die kwam met een aluminium vrije deodorant! Daarna is het uitgebreid met vele andere lichaamsverzorging en gezichtsproducten. Je vindt Loveli bij menig schoonheidsspecialiste op de plank staan en in winkels waar ze alleen maar duurzame producten verkopen.

Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook ín je lichaam belandt? Wij willen graag meehelpen de natuur en ons lichaam zo lang mogelijk gezond en mooi  te houden. De Loveli producten ruiken heerlijk ondanks dat alle geuren natuurlijk zijn. Dus waarom zou je het risico dan nemen?

Daarom is Loveli 100% troepvrij en 100% natuurlijk.

Het is fijn om je met de Loveli producten te verzorgen. Je moet immers je huid dagelijks goed reinigen en verzorging. De Loveli Gezichtslotion is daar een heerlijk product voor!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box