Terug

Ericson Laboratoire Serum (4)

Filters

Ericson Laboratoire serum voor mooie huidverbetering resultaten

Ericson Laboratoire Serum is een van de Ericson Laboratoire producten. Ericson Laboratoire heeft hele fijne gezichtsserums die heen erg geconcentreerd zijn. Het is heel belangrijk je huid 2x per dag goed te reinigen en te verzorgen. Het is echt een must voor een mooie huid. 

Ericson Laboratoire serum:

Een Ericson Laboratoire serums is een hele dunne substantie, soms waterachtig en soms olieachtig. Het bevat mega veel werkstoffen, soms wel 3-10x zo veel als dat er in een dagcrème en of nachtcrème zitten. Een Ericson Laboratoire Serum gebruik je onder je dagcrème en of nachtcrème op een goed gereinigde huid. Het is een booster voor de huid. In een gezichtsserum zitten geen stoffen die de huid comfort geven, je kan een Ericson Laboratoire Serum dus ook nooit alleen gebruiken, dan zou de huid droog en trekkerig aan gaan voelen. Maar daardoor blijft er wel ruimte over voor veel werkzame stoffen.

Als je een Ericson Laboratoire Serum gebruikt dan wordt daarna je dag- of nachtcrème beter opgenomen. En een serum kan in de huid naar diepere huidlagen trekken. 

Ook kan je met een Ericson Laboratoire Serum in je verzorgingsritueel 2 huidproblemen aanpakken. Dus eigenlijk alleen maar een win win situatie.

Welke Ericson Laboratoire Serum zijn er?

 

Hoe gebruik je een Ericson Laboratoire Serum?

  • Gebruik een Ericson Laboratoire Serum altijd op een goed gereinigde huid.
  • Neem ongeveer 3-5 druppels van het Ericson Laboratoire Serum op je vingertoppen.
  • Verdeel dit Ericson Laboratoire Serum gelijkmatig over je gezicht.
  • Breng daarna direct de dagverzorging of nachtverzorging aan.

 

Meer over Ericson Laboratoire Serum

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box