Terug

Delicate Cream SPF 15 (3)

Filters

Decaar Delicate cream SPF 15 speciaal voor de gevoelige huid

De Decaar Delicate Cream SPF 15 is een van de dag verzorgingsproducten van Decaar. De Decaar Delicate Cream SPF 15 is een beschermende dagverzorging voor de meest gevoelige huid. De formulering van de Decaar Delicate Cream SPF 15 is samengesteld voor het behoudt van een gezonde en jeugdige huid. Het biedt daarnaast bescherming tegen schadelijke UV-straling met factor 15. Deze hydraterende creme verzorgt de huid met Panthenol en Aloë Vera, die negatieve gevolgen van oxidatieve stress zoals roodheid, lijntjes en rimpels en een ruwe huid voelbaar en zichtbaar vermindert. De huid ziet er fris en gezond uit.

 

Wat zijn de voordelen van de Decaar Delicate cream SPF 15

  • Delicate Cream SPF 15 is Te gebruiken voor de meest gevoelige huid
  • Delicate Cream SPF 15 Werkt beschermend met de SPF
  • Delicate Cream SPF 15 werkt Hydraterend, verzachtend
  • Delicate Cream SPF 15 Gaat roodheid, jeuk en irritatie tegen

Hoe gebruik je de Decaar  Delicate cream SPF 15

  • Reinig altijd eerst de huid
  • Breng daarna eventueel een serum en of oog crème aan op de huid
  • Neem een hoeveelheid Delicate Cream SPF 15 ter grootte van een 10 euro cent munt op de vingertoppen en verdeel dit gelijkmatig over je huid.
  • Neem nooit te veel want de huid neemt maar een bepaalde hoeveelheid op en wat niet opgenomen wordt blijft op de huid liggen. Hierop kunnen alleen maar afvalstoffen blijven liggen en het is veel sneller op. Zonde voor je portemonnee!
  • Wij adviseren bij de gevoelige huid ook de andere Delicate producten te gebruiken zodat de werking van de producten elkaar kan versterken.

Waar staat Decaar voor?

De Delicate Cream SPF 15 is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen van Decaar. Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Delicate Cream SPF 15 is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Hier vindt je alle producten van Decaar

Decaar BB cream

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »