Terug

Babyverzorging met probiotica (11)

Filters

Wat doet Babyverzorging met probiotica  voor de baby huid?

Probiotica wordt sinds enkele jaren erkend als een waardevolle aanvulling voor onze darmen en daarmee onze gezondheid. Ook de huidgezondheid. Hier hebben jullie over kunnen lezen in: “Wat zijn probiotica?”

Een bekende bacterie is: Propioni bacterie die zomaar acné kan veroorzaken op de huid als de huid en zijn microbioom niet in balans zijn, deze valt dus onder slechte huidbacteriën. Zo zijn er nog meer bacteriën die ervoor zorgen dat de huid uit balans kan raken. Met probiotica en prebiotica in huidverzorging kan je een gezonder microbioom behouden en dus minder snel huidproblemen krijgen.

Probiotica in huidverzorgingsproducten wordt door een goede balans in goede en slechte bacteriën op de huid (microbioom), de vochtbarrière van de huid verbeterd.

Alle huidtypes en alle huidaandoeningen kunnen de probiotische en prebiotische producten van gebruiken. Bij ernstige huidklachten is het aan te raden om probiotica als huidverzorging maar ook als supplement te gebruiken voor een werking van binnenuit en van buitenaf!

zZacht Babyverzorging met probiotica bij zere babybillen en luieruitslag! 

Een van de meest voorkomende problemen bij baby's is zere billetjes en luieruitslag. Bij gebruik van luiers kan de gevoelige huid van baby’s rood en geïrriteerd worden. Soms is het alleen irritatie en soms ziet een schimmel kans om zich onder deze omstandigheden te ontwikkelen. zZacht Babyverzorging met probiotica kan ook gebruikt worden om rode baby billen weer tot rust te brengen. Onder die luier zit het vol met slechte bacteriën die voor irritatie zorgen. Ze kunnen zelfs een schimmeltje in stand houden. 

zZacht Babyverzorging met probiotica bevat enkel goede bacteriën die de strijdt aangaat tegen de slechte bacteriën en er voor zorgt dat de huid sneller en mooier herstelt.

zZacht Babyverzorging met probiotica

Hoe gebruik je zZacht Babyverzorging met probiotica bij luieruitslag?

 

Je vindt hier alle zZacht Babyverzorging met probiotica

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »