Terug

Rebalancing 24h Cream (7)

Filters

Rebalancing 24h Cream

Decaar Rebalancing cream 24h speciaal voor de vette,onzuivere huid

De Decaar Rebelancing cream is een van de dag en nachtverzorging producten van Decaar. Deze crème is geschikt voor de vette & gemengde huid. Deze zeer lichte crème voor de vette, gecombineerde huid met acne. De Rebalancing 24h Cream is verrijkt met werkstoffen die verzachten, hydrateren en de huid beschermen tegen eczeem en comedonen (mee-eters). Biopolymeren zorgen ervoor dat talg tot micro kleine deeltjes wordt afgebroken, zodat je verlost bent van de vettige glans die zo kenmerkend is voor de vette huid. 

Wat zijn de voordelen van de Decaar Rebalancing cream 24h

  • Rebalancing 24h Cream is Speciaal voor de vette onzuivere huid
  • Luchtige, frisse, niet vette verzorging
  • Rebalancing 24h Cream Werkt verzachtend en hydraterend.
  • Rebalancing 24h Cream Beschermt de huid
  • Rebalancing 24h Cream Vermindert een glanzende huid door overmatige talgproductie

Hoe gebruik je de Decaar Rebalancing cream 24h

  • Reinig altijd eerst de huid
  • Breng daarna eventueel een serum en of oog crème aan op de huid
  • Neem een hoeveelheid Rebalancing 24h Cream ter grootte van een 10 euro cent munt op de vingertoppen en verdeel dit gelijkmatig over je huid.
  • Neem nooit te veel want de huid neemt maar een bepaalde hoeveelheid op en wat niet opgenomen wordt blijft op de huid liggen. Hierop kunnen alleen maar afvalstoffen blijven liggen en het is veel sneller op. Zonde voor je portemonnee!

 

Hier vindt je alle producten van Decaar

 

Waar staat Decaar voor?

De Rebalancing 24h Cream is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Rebalancing 24h Cream is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Decaar BB cream

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »