Terug

Alles wat je wilt weten over de Decaar Age Reverse lijn

Alles wat je wilt weten over de Decaar Age Reverse lijn

Wij hebben fantastisch nieuws: De meest exclusieve lijn van het mooie merk DÉCAAR is geherformuleerd. Nieuwe ingrediënten, een nieuwe geur en een nieuwe verpakking maken deze lijn tot een nóg groter succes.

Daarnaast zijn er een aantal nieuwe producten toegevoegd aan de Age Reverse Line. We zullen jullie alles vertellen over de Decaar age reverse producten.

Nieuw van DÉCAAR: De Insta-Wrinkle Filler!

Decaar insta filler

Dit product speelt in op het direct minder zichtbaar maken van rimpels en lijntjes. De huid ziet er gladder en jeugdiger uit.

De Insta-Wrinkle Filler levert een geconcentreerde mix van geavanceerde ingrediënten die het uiterlijk van de huid in de loop van de tijd voller maakt. Bij langdurig gebruik ondersteunt de formule het huideigen collageen. Dit product is ideaal om onder de make-up te gebruiken, zodat bijvoorbeeld foundation niet in de rimpels en lijntjes komt te zitten.

ZO GEBRUIK JE DE INSTA-WRINKLE FILLER
Klop een kleine hoeveelheid rechtstreeks in de lijntjes en rimpels op het voorhoofd, de ogen, tussen de wenkbrauwen en rond de mond totdat de lijntjes zijn opgevuld. Laat het intrekken, breng zo nodig gedurende de dag opnieuw aan.

Je vindt de Decaar Insta Filler hier.

Nieuw van DÉCAAR: de Instant Lift Eye Cream

DÉCAAR Instant Lift Eye Cream

Deze luchtige oogcrème op basis van verschillende antioxidanten en epigenetica, helpt de huid rond de ogen intens te hydrateren, vocht af te voeren en glad te maken.

Kraaienpootjes worden verminderd en het gebied rond de ogen ziet er uitgerust en vitaal uit.

Je vindt de DÉCAAR: de Instant Lift Eye Cream

NIEUW: Het Age Defying Serum van DÉCAAR!

Dit intensief liftende serum geformuleerd met krachtige actieve ingrediënten afgeleid van de epigenetische filosofie, keert de tekenen van huidveroudering drastisch terug. Het verbetert de uitstraling en de jeugdigheid van de huid en het egaliseert de teint.

DOEL:

  • Biedt een onmiddellijke lift.
  • Creëert een egale teint.
  • Verjongt de huid.

Je vindt het Decaar age defying serum hier

Nieuwe formulering Youth Elixir Day Cream van DÉCAAR!

De Youth Elixir Day Cream is een lichtgewicht en regenererende huidverzorgingsformule die de epigenetische filosofie gebruikt om de ouder wordende huid onmiddellijk een boost te geven. Het keert tekenen van veroudering om, maakt fijne lijntjes en rimpels gladder en versterkt de huidbarrière voor een jeugdigere uitstraling.

Je vindt de Decaar Youth Elixer day cream hier

De DÉCAAR Youth Elixir Night Cream is vernieuwd!

Het product bevat niet alleen de meest geavanceerde en krachtige ingrediënten van dit moment, maar heeft ook een nieuwe geur en verpakking.  

De DÉCAAR Youth Elixir Night Cream is een ultra-antioxidant-rijke herstellende nachtcrème die gebruik maakt van de epigenetische filosofie. Het werkt 's nachts om de verschijnselen van lijntjes en rimpels, droogheid, gebrek aan stevigheid, verlies van uitstraling en een vermoeide huid om te keren voor een jeugdige en uitgeruste huid in de ochtend.

Je vindt de Decaar Youth Elixer night cream hier

 

NIEUW VAN DÉCAAR: SUPERIOR EYE + NECK + DECOLLETE CREAM

DÉCAAR SUPERIOR EYE + NECK + DECOLLETE CREAM

NIEUW VAN DÉCAAR: SUPERIOR EYE + NECK + DECOLLETE CREAM

Een verzorgende, lichtgewicht oog-, hals- en decolletécrème met een nieuwe en verbeterde formule met geavanceerde epigenetische technologie. Deze verstevigende en liftende crème vermindert de zichtbaarheid van horizontale en verticale rimpels, verslapping en ruwheid van de kwetsbare zone rond de ogen, de hals en het decolleté. De huid ziet er steviger, gladder en jeugdiger uit.

Je vindt de Decaar neck en decolleté creme hier

 

Wil je alle Decaar age reverse producten nog eens rustig nalezen? Bekijk ze dan hier.

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »