Terug

Striplac News najaar 2018

Striplac News najaar 2018

De nieuwste kleurtjes van Striplac zijn uit. Bekijk ze hier!

Hier hebben we voor jou weer de nieuwste editie van het Striplac News najaar 2018

Neem met ons een duik in een wereld van de vurig, ijzige verleiding. Tegenpolen die elkaar aantrekken, contrasten die tot meer uitnodigen en kleuren die de anderen de show stelen!

Laat u inspireren door  NORTH POLE RADIO  die u een glimlach op het gezicht tovert, terwijl u kerstkoekjes bakt. Geïnspireerd op helder, ijskoud water, transparant en puur reflecteert NORTH POLE RADIO  de reinheid van de ijskristallen. Het contrast tussen diepblauw en grijs, toont de wisselwerking van de natuur in één kleur. 

COZY BY FIRE  laat de koude gedachten achter zich en zet in vuur en vlam. De nude-achtige rozenhout toon valt op tussen de klassieke nude-tonen. Het contrast van roze en mauve toont een adembenemend resultaat. 

Wat zou het romantische winterseizoen beter tot uitdrukking kunnen brengen, dan het verleidelijke robijnrood met shimmer-effect van JINGLE LADIES ? De warme rood toon verleent het outfit met de feestdagen het puntje op de i. Laat uw nagels dit jaar in het middelpunt van de aandacht verkeren!

Striplac nieuws najaar 2018

Alle mode-iconen opgelet! Wij hebben DE look voor u! Het lichtblauw in combinatie met koel grijs, raakt verwikkeld in een wedstrijdje stralen met de feestelijke avondjurk. SNOWMAN'S BLESSINGS  zorgt voor het ultieme optreden in de avond.

 

relevante producten:Striplac SNOWMAN'S BLESSINGS, striplac JINGLE LADIES, Striplac NORTH POLE RADIO, Striplac COZY BY FIRE

categorieën: Striplac, nagellak

recente blogs: 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box