Terug

Zo shine jij met de juist highlighter techniek

Zo shine jij met de juist highlighter techniek

Zo shine jij met de juist highlighter techniek

Een Highlighter is een magisch make-up product, als je het maar goed gebruikt. Vandaag gaan we je vertellen hoe je met de juiste highlight technieken het gezicht een meer jeugdig, sheer, shine en gezonde uitstraling geeft, alsof de zon heel de dag op je gezicht schijnt en straalt.

Highlighters zijn micro zijde licht pigmentatie poeders die zo fijn zijn gemalen: los of in blokvorm. Je kan ze aanbrengen met 1 stroke met de penseel als je hier over het blokje of in de poeder highlighter strijkt en vervolgens op het gewenste gedeelte van je gezicht aanbrengt. Je hebt verschillende soorten highlights: glitter (een wat grove highlighter), zijde pigmentatie, micro zijde pigmentatie en in fijne losse poedervorm. Naast het juiste product is het ook belangrijk met welke penseel je werkt. Hoe zachter de penseel hoe mooier de poeder op de basis foundation blend. Het is wel verstandig om na je foundation eerst een fixerende gezichtspoeder te gebruiken zodat je de highlighter netje zonder vlekken kan verdelen.

Naast de juiste highlighter en penseel is het nog belangrijk dat je ze niet in overdaad aanbrengt. Als je ze subtiel aanbrengen op een paar van je uitstekende delen van je gezicht ( zoals net onder je wenkbrauwbot, een klein beetje boven je blush, op je sleutelbeen en eventueel een klein beetje boven het cupidoboogje van je bovenlip. Zo subtiel kan een highlighter heel sexy staan!

Je mag ook micro zijde pigmentatie poeder gebruiken op de blote huid van je lichaam zoals de huid van je benen, armen, handen, hals, borst en rug. Vaak zie je dat er veel highlights worden gebruikt bij de wedstrijdshows bij de dames, latin dansers, en natuurlijk ook bij de mannen op het haar. Highlights weerkaatsen het licht mooi en vangt het op in een bundel van licht zodat je op elk gewenst plekje van je gezicht en lichaam extra accent kan geven. Je kan een highlight poeder product ook mengen met je foundation! Je krijgt dan een mooi effect in het licht.

‘Shine like a diamond’ werd er wel eens gezongen. Nou met deze tips doe jij daar eer aan!

Onze Highlighters vind je hier en natuurlijk ook al onze andere make-up producten.

  

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna 
_______________________________________________________________ 

 

Recente artikelen

 

 

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box