Divaderme wenkbrauwpoeder browextender

Meer over Divaderme

Divaderme, opgericht door Noreen Leuzzi is een unieke cosmeticalijn met producten die speciaal ontwikkeld zijn in Italië. Divaderme biedt verbluffende oplossingen om het beste in ieder mens naar boven te halen en alle producten van Divaderme zijn 100% natuurlijk. Divaderme's gebruik van cellulose vezels, om op een veilige en natuurlijke manier de lengte en het volume van wimpers en wenkbrauwen te verbeteren, blijft de concurrentie verbazen. Hun ongeëvenaarde semi-permanente producten bieden een buitengewone waarde voor diegenen die op zoek zijn naar meer dan een tijdelijke oplossing.

De oprichtster Noreen Leuzzi zette zich tijdens het ontwikkelingsproces in voor uiterst innovatieve formules. Als zelfverklaarde make-up fanaat leed ze onder het gebruik van traditionele, met chemicaliën beladen formules. Daarom besloot ze om zelf volledig natuurlijke producten te produceren met onmiddellijke resultaten en voordelen op de lange termijn. De gehele Divaderme productlijn is overigens verrijkt met 100% natuurlijke huidverzorgende ingrediënten en bevatten absoluut geen kunstmatige of chemische ingrediënten. Hierdoor kan je zorgeloos genieten van wat het merk te bieden heeft!

Natuurlijke wenkbrauwen met Divaderme wenkbrauwpoeder

Zo gebruik je de Divaderme wenkbrauwpoeder:

De Divaderme Brow Extender breng je heel eenvoudig aan met de applicator.  Er zit een puntje aan de aplicator waarmee je de smalle gedeelte aanzet en met het platte gedeeltje zet je de rest van de wenkbrau aan. Als je vooraf de verzorgende fixeergel van Divaderme gebruikt dan zien de fiberhaartjes in combinatie met de wenkbauwpoeder eruit als echte wenkbrauwharen en zijn ze niet van echt te onderscheiden. Bovendien is de Brow Extender semi-permanent en kun je er ook mee zwemmen zonder dat het product uit zal lopen.  Alleen raden wij aan om niet te hard te gaan wrijven in de wenkbrauwen.

Divaderme Brow Extender is beschikbaar vijf verschillende kleuren zoals Light blond, Ash Blond, Cappuchino Brown, Chocolate Brown en Espresso Brown.  Zo is er voor iedereen wel een geschikte kleur te vinden is die het meest natuurlijke effect geeft!

Hieronder zie je de Divaderme Brow Extender Wenkbrauwpoeder qua kleuren op een rijtje:

Brow extender Light Blond wenkbrauw poeder | bol.com

 

Naast de Divaderme producten voor de wenkbrauwen heeft Divaderme ook producten voor de wimpers om mooie volle en lange wimpers te creëren. Lees meer over deze producten in de blog over natuurlijke volle en lange wimpers.

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben over de Divaderme producten, stuur ons dan een mail via [email protected] en wij helpen je verder!

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

__________________________________________________________________________

 

Recente artikelen