Terug

Gebruiksaanwijzing; Loveli Deodorant refill

Gebruiksaanwijzing; Loveli Deodorant refill

Hoe je een refill van de Loveli deodorant vervangt lees je hier!

Het navullen van de Deodorants van Loveli schijnt nog niet voor iedereen gemakkelijk te zijn, daarom gaan we jou daar bij helpen.

 

Wij hebben veel contact met onze klanten en we krijgen van verschillende kanten te horen dat men het lastig vindt hoe ze de Loveli Deodorant refills in de houder moeten plaatsen. We gaan het dus even goed aan jullie uitleggen, want het is echt niet zo moeilijk en het zou jammer zijn voor iedere Loveli Fan, omdat de deodorant refill goedkoper is en beter is voor het milieu!

De verschillende refills zijn er voor iedere deodorant en je kunt gerust van geurtje wisselen. Je kunt je deodorant stick zonder problemen 2 keer navullen.


Hier de instructie video:

 

Leuk ander weetjes over de Loveli Deodorant refills

Moet je je voorstellen dat het maken van de refills helemaal handwerk is. Van het vullen van lege deodorant sticks, het er weer uit te halen en in te rollen in (bio-afbreekbaar-mais-)papier, tot het stickertje plakken op de wikkel.

Dat hele proces is uitgedacht door de vader van eigenaresse van Loveli. Toch leuk om te weten wie die snoepjes van refills gemaakt heeft, toch?

Loveli Deodorant vervangen

Mocht je nog meer willen weten over de Loveli producten zoals deze natuurlijke deodorant dan kan je uiteraard contact met ons opnemen via [email protected]

 

Stralende groetjes Viva Donna!

 

 

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

 

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box