Terug

Gebruiksaanwijzing Decaar producten

Gebruiksaanwijzing Decaar producten

Gebruiksaanwijzing Decaar producten

Ik krijg vaak de vraag in welke volgorde de Decaar producten nu het beste kunnen worden gebruikt. Want als je je producten in de juiste volgorde gebruikt dan heb je het beste resultaat ervan. Hoe je de Decaar producten gebruikt dat ga ik je vertellen in de onderstaande blog! Doe er je voordeel mee!

Gebruiksaanwijzing Decaar producten - Viva Donna

Decaar volgorde van product gebruik:

Decaar producten voor Overdag:

  1. Reiniging; De reiniging van de huid is echt het aller belangrijkste! Reinig je huid 2x per dag met een reiniging zoals Decaar cleansingmilk of Decaar Cleansinggel en sluit al met een Decaar Phyto lotion bij een onzuivere, vette huid of een huid met acne. Bij andere huidtypes gebruik je de Decaar Ph Lotion. Gebruik producten  die bij de huid past.
  2. Oogcreme: De huid rondom de ogen hebben een aparte verzorging nodig. Een gewone dagcreme is te vol en heeft te grote moleculen voor de ooghuid. Neem dus iedere ochtend en avond een oogcreme om de huid rondom je ogen te verzorgen en huidveroudering te vertragen. Wil je een liftend effect neem dat de Decaar Lifing eyecream en heb je snel wallen en/ of kringen onder je ogen dan neem je de Decaar Energesing eyecream.
  3. Serum: De serums bij Decaar werken iets anders dan bij andere merken. Dus lees dit vooral erg goed! Alle Decaar serums ( met uitzondering van de Decaar oxygengel en de Decaar pigment booster) gebruik je direct na de reiniging op de huid! De Decaar Oxygengel breng je hierover heen aan voordat je de dagcreme gaat aanbrengen! De decaar oxygengel is echt een must iedere dag! Dit helpt je huid echt herstellen, comfortabel voelen en extra verzorgen.  Wil je overdag het Decaar Pigment booster serum gebruiken? Breng dan eerst de Decaar oxygengel aan en daarna de Decaar Pigmentbooster.
  4. Dagcreme: Over het serum en de oxygengel doe je een dagcreme van Decaar of een dagcreme met SPF. Een dagcreme beschermt je huid overdag. Decaar heeft verschillende dagcremes met SPF van Decaar. 
  5. SPF: Een SPF is echt een must om huidveroudering en huidkanker tegen te gaan. Dus iedere ochtend een dagcreme met SPF gebruiken of een zonnebrand over de dagcreme aanbrengen. En iedere dag, daarmee bedoel ik ook echt iedere dag. Er zit iedere dag UV straling in de lucht, anders zou het donker zijn! Gebruik je geen dagcreme met SPF dan is het nu de juiste tijd om je zonnebrand aan te brengen!

Decaar gebruiksaanwijzing

Decaar in de nacht:

  1. Oogreiniging: Het reinigen van de ogen doe je altijd als eerste als je make-up draagt. Dit doe je met een Decaar Micelar lotion Reinig ze niet met een gewone gezichtsreiniging of babyolie. Dit is niet goed voor je ogen, dat kan niet door het traanvocht worden afgevoerd!
  2. Reiniging; De reiniging van de huid is echt het aller belangrijkste! Reinig je huid 2x per dag met een reiniging zoals Decaar cleansingmilk of Decaar Cleansinggel en sluit al met een Decaar Phyto lotion bij een onzuivere, vette huid of een huid met acne. Bij andere huidtypes gebruik je de Decaar Ph Lotion. Gebruik producten  die bij de huid past.
  3. Facemassager; Als je gebruik maakt van de Decaar facemassaer tool dan doe je dat na de reiniging en voordat je de producten gaat aanbrengen. Masseer dus de huid nu met de facemassager en ga daarna verder met je huidverzorgingsritueel!
  4. Oogcreme: De huid rondom de ogen hebben een aparte verzorging nodig. Een gewone dagcreme is te vol en heeft te grote moleculen voor de ooghuid. Neem dus iedere ochtend en avond een oogcreme om de huid rondom je ogen te verzorgen en huidveroudering te vertragen. Wil je een liftend effect neem dat de Decaar Lifing eyecream en heb je snel wallen en/ of kringen onder je ogen dan neem je de Decaar Energesing eyecream.
  5. Serum: De serums bij Decaar werken iets anders dan bij andere merken. Dus lees dit vooral erg goed! Alle Decaar serums ( met uitzondering van de Decaar oxygengel en de Decaar pigment booster) gebruik je direct na de reiniging op de huid! De Decaar Oxygengel breng je hierover heen aan voordat je de dagcreme gaat aanbrengen! De decaar oxygengel is echt een must iedere dag! Dit helpt je huid echt herstellen, comfortabel voelen en extra verzorgen. Wil je voor in de nacht het Decaar Pigmentbooster serum gebruiken? Breng dan eerst de Decaar oxygengel aan en daarna de Decaar Pigmentbooster.
  6. Nachtcreme: Na de serum gebruik je de Decaar nachtverzorging. Decaar heeft 24h cremes zoals de Decaar Hydro 24h en de Decaar rebelancing 24h, maar ook specifieke nachtverzorging zoals de Decaar Youth elixer night.

Als je deze volgorde van Decaar producten aanhoudt dan kan het nooit fout gaan! 

Wil je meer huidverzorgingstips? Schrijf je dan nu gratis in voor mijn challenge huidverbetering twv €49.50! Klik hier om je in te schrijven.

Heb je nog vragen? Laat het me dan weten, ik zal je altijd een reactie geven, want ik help je graag met huidproblemen!


Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna!

Decaar Oxygengel

_____________________________________________________________________

 

Recente artikelen

Welk Decaar serum gebruik ik eerst?

Moet de Decaar oxygengel voor of na mijn serum?

Wanneer gebruik ik de Decaar SPF?

Welke producten gebruik ik na de Decaar Algenpeeling?

Welke volgorde is het beste voor mijn gezichtsverzorging?

_____________________________________________________________________________

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box