Terug

Decaar voor de gevoelige huid ; Delicate Skin

Decaar voor de gevoelige huid ; Delicate Skin

Decaar is er nu ook voor de gevoelige huid.

We hebben er even op moeten wachten, maar met trots presenteren wij de nieuwe lijn van Decaar voor de gevoelige huid; Delicate Skin! Het DÉCAAR Delicate Skin programma zorgt voor verlichting bij irritatie en roodheid en ondersteunt de huid door middel van antioxidanten. Het laat de huid ademen, voor een zijdezacht gevoel.

De formulering van de producten is gebaseerd op Aloë Vera in hoge concentraties, waardoor de huid intensief wordt gehydrateerd, verzacht, hersteld en gekalmeerd. Panthenol zorgt daarnaast voor diepe hydratatie, daar waar Ureum het vochtgehalte reguleert en jeuk en ontstekingen tegengaat.

Vitamine B5 dringt tot diep in de huid door, waar het zorgt voor herstel en revitalisatie van de cellen. Het DÉCAAR Delicate Skin programma is zeer geschikt als dagelijkse oplossing voor de gevoelige en/of geïrriteerde huid.

 

Decaar Delicate foam cleanser

 

Delicate Foam Cleanser 
GEVOELIGE HUID
Delicate Foam Cleanser is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en verfrissen van de gevoelige huid. Het verzorgt de huid iedere dag opnieuw, waarbij talg, make-up en andere verontreinigende stoffen worden verwijderd. De rijk schuimende cleanser zorgt ervoor dat de huid fris aanvoelt.

ADVIES VOOR GEBRUIK
Aanbrengen op een vochtige huid en voorzichtig inmasseren. Afspoelen met veel water.

Decaar Soothing gel
Delicate Soothing Gel
GEVOELIGE HUID
Delicate Sooting Gel is speciaal ontwikkeld voor het verlichten van de door de zon verbrande huid, irritaties en jeuk. De gel is ook zeer geschikt voor het verzorgen van de huid na iedere vorm van ontharen. Het vermogen van de gel om diep in de huid door te dringen, zorgt voor langdurige verlichting bij temperatuurschommelingen van de huid. De huid wordt zachter, steviger en gladder. Delicate Soothing Gel is een rijke hydratant die de huid beschermt tegen schadelijke externe invloeden. Geschikt voor het lichaam en het gezicht.

ADVIES VOOR GEBRUIK
Breng aan op de droge en gevoelige gezichtshuid of gebieden van het lichaam. Heeft het beste effect wanneer het meerdere keren per dag wordt aangebracht.

Decaar Delicate serum
Delicate serum
GEVOELIGE HUID
Intensief verzachtend en hydraterend serum voor de gevoelige, geïrriteerde en door externe invloeden verzwakte huid, zoals bij stress en verontreiniging. Het verzachtende serum is hoog geconcentreerd, waardoor het een direct kalmerend effect heeft op roodheid, jeuk en ontstekingen. Het vochtgehalte van de huid krijgt een boost en de huidbarrière wordt hersteld. Dankzij de verzachtende formulering is de huid perfect in balans.

ADVIES VOOR GEBRUIK
Breng zowel ’s ochtends als ’s avonds aan of wanneer de huid droog en geïrriteerd aanvoelt. Breng aan op de gereinigde huid met de vingertoppen en breng vervolgens de Decaar Delicate Cream SPF15 aan.

Decaar Delicate cream SPF 15
Delicate cream SPF 15
GEVOELIGE HUID
De formulering is samengesteld voor het behouden van een gezonde en jeugdige huid. Het biedt daarnaast bescherming tegen schadelijke UV-straling met factor 15. Deze hydratant voor iedere dag verzorgt de huid met Panthenol en Aloë Vera, die negatieve gevolgen van oxidatieve stress zoals roodheid, lijntjes en rimpels en een ruwe huid voelbaar en zichtbaar vermindert. De huid ziet er fris en gezond uit. Pro Vitamine B5 dringt tot diep in de huid door, waar het zorgt voor herstel en revitalisatie van de cellen.

ADVIES VOOR GEBRUIK
Breng zowel s’ ochtends als ’s avonds aan, nadat de huid is gereinigd met de Delicate Foam Cleanser en nadat het delicate serum is aangebracht.

 

Succes en je zal zien dat de huid nu echt rustiger wordt!!

 

Stralende groetjes Viva Donna!

 

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

Relevante productenDelicate cream SPF 15Delicate serum, Delicate Foam CleanserDelicate Soothing Gel

Categorieën: Decaar, producten voor gevoelige huid, producten voor sensitive skin, producten voor couperose, producten voor rosacea,

Recente blogs:

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box