Terug

zZacht gezicht vernevelaar (2)

Filters

zZacht gezicht vernevelaar met Probiotica

zZacht gezicht vernevelaar is een van de zZacht producten.

Een van de meest innovatieve, nieuwe merken in Nederland is zZacht! zZacht gezicht vernevelaar  houdt zich bezig met Prebiotica en Probiotica in gezichtsverzorging en lichaamsverzorging om de huid te verbeteren.  Er leven goede en slechte bacteriën op de huid, dit noemen we het microflora van de huid. 

Prebiotoca en probiotica zijn natuurlijk ingrediënten die helpen de goede bacteriën op de huid te laten groeien en in een natuurlijke balans te houden. Hierdoor krijgen bepaalde huidproblemen minder kans om tot uiting te komen en verbetert de huid aanzienlijk! Je krijgt er letterlijk een zachte huid van!

 

Wat is de werking van zZacht gezicht vernevelaar?

  • zZacht gezicht vernevelaar is een zeer Innovatieve formule
  • zZacht gezicht vernevelaar zorgt voor een stabiele microflora van de huid
  • zZacht gezicht vernevelaar is geheel zonder parabenen
  • zZacht gezicht vernevelaar is veilig om te inhaleren
  • zZacht gezicht vernevelaar laat andere cosmetica krachtiger werken
  • En zZacht gezicht vernevelaar is nog eens milieu bevorderend

 

Hoe gebruik je zZacht gezicht vernevelaar?

De zZacht gezicht vernevelaar mag je meerdere keren vernevelen over het gezicht. Maar het beste is het om te vernevelen nadat je de huid hebt gereinigd in de ochtend en de avond.

Welke producten heeft zZacht gezicht vernevelaar?

Jouw huid herstelt en blijft gezond met de verzorgingsproducten van zZacht. zZacht heeft producten van douchegel tot handcrème en van deospray tot bodycrème. De meeste producten zijn in twee geurlijnen verkrijgbaar. De geur floweryruikt fris naar bloemen en de natuur. Woody ruikt naar hout, amber en citrus. Beide geuren zijn heerlijk zZacht en blijven lang hangen op je huid.

 

zZacht gezicht vernevelaar is echt een beleving voor de huid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »