Terug

zZacht gezicht crème (1)

Filters

zZacht gezichtscrème met probiotica

zZacht gezicht crème is een van de zZacht producten.

Een van de meest innovatieve, nieuwe merken in Nederland is zZacht!  zZacht gezicht crème  houdt zich bezig met Prebiotica en Probiotica in gezichtsverzorging en lichaamsverzorging om de huid te verbeteren.  Er leven goede en slechte bacteriën op de huid, dit noemen we het microflora van de huid. 

Prebiotoca en probiotica zijn natuurlijk ingrediënten die helpen de goede bacteriën op de huid te laten groeien en in een natuurlijke balans te houden. Hierdoor krijgen bepaalde huidproblemen minder kans om tot uiting te komen en verbetert de huid aanzienlijk! Je krijgt er letterlijk een zachte huid van!

Welke producten heeft zZacht gezichtscrème ?

Jouw huid herstelt en blijft gezond met de verzorgingsproducten van zZacht. zZacht heeft producten van douchegel tot handcrème en van deospray tot bodycrème. De meeste producten zijn in twee geurlijnen verkrijgbaar. De geur flowery ruikt fris naar bloemen en de natuur. Woody ruikt naar hout, amber en citrus. Beide geuren zijn heerlijk zZacht en blijven lang hangen op je huid

Hoe gebruik je de zZacht gezichtscrème?

De zZacht gezicht crème gebruik je altijd op een gereinigde huid. Vernevel daarna met de zZacht Nanozz Vernevelaar. Hierna kan je de zZacht gezicht crème aanbrengen.

Wat is de werking van zZacht gezichtscrème ?

  • zZacht gezicht crème is een zeer Innovatieve formule
  • zZacht gezicht crème zorgt voor een stabiele microflora van de huid
  • zZacht gezicht crème is geheel zonder parabenen
  • zZacht gezicht crème laat andere cosmetica krachtiger werken
  • En zZacht gezicht crème is nog eens milieu bevorderend

 

zZacht gezichtscrème is echt een beleving voor de huid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box