Terug

Douchegel met probiotica (4)

Filters

zZacht Douchegel met probiotica is een van de zZacht producten.

Een van de meest innovatieve, nieuwe merken in Nederland is zZacht!  zZacht Douchegel met probiotica houdt zich bezig met Prebiotica en Probiotica in gezichtsverzorging en lichaamsverzorging om de huid te verbeteren.  Er leven goede en slechte bacteriën op de huid, dit noemen we het microflora van de huid.  Prebiotoca en probiotica zijn natuurlijk ingrediënten die helpen de goede bacteriën op de huid te laten groeien en in een natuurlijke balans te houden. Hierdoor krijgen bepaalde huidproblemen minder kans om tot uiting te komen en verbetert de huid aanzienlijk! Je krijgt er letterlijk een zachte huid van!

 

Wat is de werking van zZacht Douchegel met probiotica?

  • zZacht Douchegel met probiotica is een zeer Innovatieve formule
  • zZacht Douchegel met probiotica zorgt voor een stabiele microflora van de huid
  • zZacht Douchegel met probiotica is geheel zonder parabenen
  • Douchegel met probiotica l is zelfs geschikt voor de zachte en gevoelige baby huid
  • zZacht Douchegel met probiotica laat andere cosmetica krachtiger werken
  • En zZacht Douchegel met probiotica is nog eens milieu bevorderend

 

Hoe gebruik je zZacht Douchegel met probiotica?

Douche nooit te warm, van te warm water droogt de huid te veel uit. Neem een kleine hoeveelheid zZacht Douchegel en verdeel dit over de huid. masseer  het in de huid en spoel het weer af met water. Als je de douche even uitzet tijdens het inmasseren van de zZacht Douchegel, dan heb je meer profijt van de zZacht Douchegel en spoelt het niet direct weg in het douche putje

Welke producten heeft zZacht Douchegel met probiotica?

Jouw huid herstelt en blijft gezond met de verzorgingsproducten van zZacht. zZacht heeft producten van douchegel tot handcrème en van deospray tot bodycrème. De meeste producten zijn in twee geurlijnen verkrijgbaar. De geur floweryruikt fris naar bloemen en de natuur. Woody ruikt naar hout, amber en citrus. Beide geuren zijn heerlijk zZacht en blijven lang hangen op je huid.

Wat doet Douchegel met probiotica voor de huid?

Probiotica wordt sinds enkele jaren erkend als een waardevolle aanvulling voor onze darmen en daarmee onze gezondheid. Ook de huidgezondheid. Hier hebben jullie over kunnen lezen in: “Wat zijn probiotica?”

Een bekende bacterie is: Propioni bacterie die zomaar acné kan veroorzaken op de huid als de huid en zijn microbioom niet in balans zijn, deze valt dus onder slechte huidbacteriën. Zo zijn er nog meer bacteriën die ervoor zorgen dat de huid uit balans kan raken. Met probiotica en prebiotica in huidverzorging kan je een gezonder microbioom behouden en dus minder snel huidproblemen krijgen.

Probiotica in huidverzorgingsproducten wordt door een goede balans in goede en slechte bacteriën op de huid (microbioom), de vochtbarrière van de huid verbeterd.

Alle huidtypes en alle huidaandoeningen kunnen de probiotische en prebiotische producten van gebruiken. Bij ernstige huidklachten is het aan te raden om probiotica als huidverzorging maar ook als supplement te gebruiken voor een werking van binnenuit en van buitenaf!

zZacht Douchegel is echt een beleving voor de huid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »