Terug

Deodorant met probiotica (4)

Filters

Deodorant met probiotica en prebiotica van zZacht

Deodorant met probiotica is een van de zZacht producten.

Een van de meest innovatieve, nieuwe merken in Nederland is zZacht!  zZacht Deodorant met probiotica houdt zich bezig met Prebiotica en Probiotica in gezichtsverzorging en lichaamsverzorging om de huid te verbeteren. In deodorant zitten vaan heel veel schadelijk ingredienten die zweet en geur tegen gaan, maar in de zZacht  Deodorant met probiotica zitten geen schadelijk stoffen. En deze deodorant gaat de zweet en geur op een hele andere manier te lijf.

Er leven goede en slechte bacteriën op de huid, dit noemen we het microflora van de huid.  Prebiotoca en probiotica zijn natuurlijk ingrediënten die helpen de goede bacteriën op de huid te laten groeien en in een natuurlijke balans te houden. Hierdoor krijgen bepaalde huidproblemen minder kans om tot uiting te komen en verbetert de huid aanzienlijk! Je krijgt er letterlijk een zachte huid van!

 

Wat is de werking van zZacht Deodorant met probiotica?

  • zZacht Deodorant met probiotica is een zeer Innovatieve formule
  • zZacht Deodorant met probiotica zorgt voor een stabiele microflora van de huid
  • zZacht Deodorant met probiotica is geheel zonder parabenen
  • En zonder aluminium
  • zZacht Deodorant met probiotica gaat zweet geurtjes tegen
  • zZacht Deodorant met probiotica laat andere cosmetica krachtiger werken
  • En zZacht Deodorant met probiotica is nog eens milieu bevorderend

Wat doet Deodorant met probiotica voor de huid?

Probiotica wordt sinds enkele jaren erkend als een waardevolle aanvulling voor onze darmen en daarmee onze gezondheid. Ook de huidgezondheid. Hier hebben jullie over kunnen lezen in: “Wat zijn probiotica?”

Een bekende bacterie is: Propioni bacterie die zomaar acné kan veroorzaken op de huid als de huid en zijn microbioom niet in balans zijn, deze valt dus onder slechte huidbacteriën. Zo zijn er nog meer bacteriën die ervoor zorgen dat de huid uit balans kan raken. Met probiotica en prebiotica in huidverzorging kan je een gezonder microbioom behouden en dus minder snel huidproblemen krijgen.

Probiotica in huidverzorgingsproducten wordt door een goede balans in goede en slechte bacteriën op de huid (microbioom), de vochtbarrière van de huid verbeterd.

Alle huidtypes en alle huidaandoeningen kunnen de probiotische en prebiotische producten van gebruiken. Bij ernstige huidklachten is het aan te raden om probiotica als huidverzorging maar ook als supplement te gebruiken voor een werking van binnenuit en van buitenaf!

Hoe gebruik je zZacht Deodorant met probiotica?

Gebruik de zZacht deodorant iedere ochtend na het douchen of wassen. Eventueel mag je altijd bij sprayen. Omdat er geen schadelijke stoffen in de zZacht deodorant zitten kan dat helemaal geen kwaad. De zZacht deodorant kan alleen een klein beetje prikkerig aanvoelen na het scheren.

Welke producten heeft zZacht Deodorant met probiotica?

Jouw huid herstelt en blijft gezond met de verzorgingsproducten van zZacht. zZacht heeft producten van douchegel tot handcrème en van deospray tot bodycrème. De meeste producten zijn in twee geurlijnen verkrijgbaar. De geur floweryruikt fris naar bloemen en de natuur. Woody ruikt naar hout, amber en citrus. Beide geuren zijn heerlijk zZacht en blijven lang hangen op je huid.

 

zZacht Deodorant met probiotica is echt een beleving voor de huid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box