Terug

Body crème met probiotica (4)

Filters

Body crème met probiotica en prebiotica

zZacht Body crème met probiotica is een van de zZacht producten.

Een van de meest innovatieve, nieuwe merken in Nederland is zZacht!  zZacht  Body crème met probiotica houdt zich bezig met Prebiotica en Probiotica in gezichtsverzorging en lichaamsverzorging om de huid te verbeteren.  Er leven goede en slechte bacteriën op de huid, dit noemen we het microflora van de huid. 
Prebiotoca en probiotica zijn natuurlijk ingrediënten die helpen de goede bacteriën op de huid te laten groeien en in een natuurlijke balans te houden. Hierdoor krijgen bepaalde huidproblemen minder kans om tot uiting te komen en verbetert de huid aanzienlijk! Je krijgt er letterlijk een zachte huid van!

 

Wat is de werking van zZacht Body crème met probiotica?

  • zZacht Body crème met probiotica is een zeer Innovatieve formule
  • zZacht Body crème met probiotica zorgt voor een stabiele microflora van de huid
  • zZacht Body crème met probiotica is geheel zonder parabenen
  • zZacht Body crème met probiotica laat andere cosmetica krachtiger werken
  • En zZacht Body crème met probiotica is nog eens milieu bevorderend
  • zZacht Body crème met probiotica helpt tegen scheerbultjes en ingegroeide haren

 

Hoe gebruik je zZacht Body crème met probiotica?

Na het douchen of na het bad smeer je je in met de zZacht Body crème

Welke producten heeft zZacht Body crème met probiotica?

Jouw huid herstelt en blijft gezond met de verzorgingsproducten van zZacht. zZacht heeft producten van douchegel tot handcrème en van deospray tot bodycrème. De meeste producten zijn in twee geurlijnen verkrijgbaar. De geur floweryruikt fris naar bloemen en de natuur. Woody ruikt naar hout, amber en citrus. Beide geuren zijn heerlijk zZacht en blijven lang hangen op je huid.

 

Wat doet Body crème met probiotica voor de huid?

Probiotica wordt sinds enkele jaren erkend als een waardevolle aanvulling voor onze darmen en daarmee onze gezondheid. Ook de huidgezondheid. Hier hebben jullie over kunnen lezen in: “Wat zijn probiotica?”

Een bekende bacterie is: Propioni bacterie die zomaar acné kan veroorzaken op de huid als de huid en zijn microbioom niet in balans zijn, deze valt dus onder slechte huidbacteriën. Zo zijn er nog meer bacteriën die ervoor zorgen dat de huid uit balans kan raken. Met probiotica en prebiotica in huidverzorging kan je een gezonder microbioom behouden en dus minder snel huidproblemen krijgen.

Probiotica in huidverzorgingsproducten wordt door een goede balans in goede en slechte bacteriën op de huid (microbioom), de vochtbarrière van de huid verbeterd.

Alle huidtypes en alle huidaandoeningen kunnen de probiotische en prebiotische producten van gebruiken. Bij ernstige huidklachten is het aan te raden om probiotica als huidverzorging maar ook als supplement te gebruiken voor een werking van binnenuit en van buitenaf!

zZacht Body crème met probiotica is echt een beleving voor de huid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »