Terug

Oolaboo Tanning mousse (4)

Filters

Oolaboo Tanning Mousse skin superb silky bronzing mousse voor een mooie glow.

Ons nieuwste zelfbruinende product is een lichtgewicht, zachte, makkelijk aan te brengen mousse; De Oolaboo superb silky bronzing mousse. Het bevat een natuurlijke, Ecocert gecertificeerde bronzer (DHA), dat zorgt voor een langdurige teint. Gebruik bij het aanbrengen een bronzing-handschoen en deze getinte mousse zorgt voor een perfect egaal gekleurde huid in een handomdraai. Door de toevoeging van aloë vera wordt de huid gevoed en blijft de kleur langer zitten. De heerlijke geur van vanille maakt het helemaal af. Aan de mousse is een zogenaamde "guide colour" toegevoegd. Hierdoor kun je direct zien waar je al geweest bent en waar je nog moet smeren en zie je direct resultaat. Meestal is de "guide color" iets donkerder dan de uiteindelijke kleur. De uiteindelijke kleur ontwikkelt zich binnen 4-6 uur onder de guide colour. Breng de mousse 's- avonds aan, laat deze goed inwerken en 's ochtends bij het douchen spoel je de "guide colour" er zo af en komt je ware kleur tevoorschijn.

Deze Oolaboo zelfbruiner is van biologische oorsprong. Het is een veilige, niet giftige zelfbruiner.

De voordelen van deze zelfbruiner van Oolaboo zijn

 • Oolaboo Tanning mousse geeft een prachtige natuurlijk glow
 • Net of je even in de zon hebt gezeten
 • Oolaboo Tanning mousse Werkt naast bruinend ook hydraterend, voeden en verzorgend
 • Oolaboo Tanning mousse Kalmeert de huid
 • Oolaboo Tanning mousse Beschermt de huid tegen vrije radicalen en oxidatieve stress
 • Oolaboo Tanning mousse Versterkt de barrière functie van de huid
 • Oolaboo Tanning mousse Stimuleert celvernieuwing
 • Oolaboo Tanning mousse Verbetert de elasticiteit van de huid
 • Oolaboo Tanning mousse Geeft de huid nieuwe energie
 • Oolaboo Tanning mousse Heeft een frisse mango geur.

 

Meer over Oolaboo

Oolaboo is een hippe lifestyle brand die met haar producten de onmiskenbare link tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid legt. Oolaboo heeft een huidverzorgingslijn ontwikkeld waarbij de huid ook van binnenuit wordt gevoed. Door middel van waardevolle voedingsstoffen is er een doeltreffende cosmetica ontwikkeling die de huid van binnen en van buitenaf verzorgd. Dit met de liefde voor de mens, dier en milieu.

Oolaboo & Nutricosmedicals 

De producten van Oolaboo bevatten nutricosmetics en worden omschreven als huidverbeterende producten genaamd nutri-cos-medicals. Maar wat betekent dit? We leggen het je heel duidelijk uit.

 • Nutri staat voor voedend in nutricosmetics en refereert aan voedingsrijke supplementen die oraal gebruikt worden. Nutricosmetics hebben gunstige effecten op onze huid, onze gezondheid en hoe wij ons werkelijk voelen. Gezondheid en schoonheid zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.
 • Cos staat voor cosmeceuticals, dit is cosmetica met actieve werkstoffen in hogere concentraties, deze producten worden als ondersteuning bij huidverbetering toegepast.
 • Medicals, staat voor cosmeticaproducten die tegen de medische grens aan liggen en zeer probleemoplossend zijn. De producten van Oolaboo werken in de huid, in plaats van op de huid. Dit maakt Oolaboo ook zo verschillend van andere cosmeticamerken.

Oolaboo & Samenstelling

De samenstelling van de Oolaboo producten is heel belangrijk en zuiver. Alle huidverzorgingsproducten van Oolaboo zijn dermatologisch getest. Dit betekent dat ieder product, na ontwikkeling in de laboratoria, eerst aan een uitgebreid testonderzoek onderworpen wordt. Hierdoor is de veiligheid van alle producten gegarandeerd.

Omdat Oolaboo staat voor veiligheid, worden de volgende stoffen liever niet gebruikt:

 • Parabenen doden niet alleen bacterien en schimmels, ze doden ook enzymen en vitaminen die in het product aanwezig zijn. Parabenen blijven na het aanbrengen doorwerken, waardoor het door de huid wordt geabsorbeerd en vervolgens wordt opgenomen in de bloedbaan. Zo komt het uiteindelijk in de vitale organen terecht.
 • Minerale Olien verstopt de porien doordat het de huid omhult met een soort plastic achtig laagje.
 • Siliconen zijn niet verteer- en recyclebaar en dus niet biologisch afbreekbaar.
 • Ftalaten zijn chemische stoffen die snel doordringen in de huid en zich verspreiden over het hele lichaam. Ze kunnen de hormoonhuishouding verstoren en zijn mogelijk kankerverwekkend.
 • PEG. Deze stoffen kunnen de huid te veel doorlaatbaar maken waardoor lichaamsvreemde stoffen makkelijk kunnen binnendringen.
 • Sulfaten

En veel producten van Oolaboo zijn Vegan! En alle producten zijn niet getest op dieren!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »