Terug

Oolaboo baardwash (2)

Filters

Oolaboo baardwash; reiniging zonder haar en huid uit te drogen

De Oolaboo baardwash is een heerlijke zachte verzorgende reinigingsgels zonder dat de huid en de haren van de baard uitdroogt. Een gewone baardwash kan wel eens een trekkerig gevoel geven na gebruik en dat heb je bij deze Oolaboo baardwash niet. 

Het is de Oolaboo reiniging Oil Control 1 Step Skin Regulating Nutrition Wash en het is zeer geschikt voor de baard met daaronder de onzuivere, vette, acne huid! Maar ook voor de noemale huid kan het prima gebruikt worden. Het gaat baardjeuk tegen!

Je gebruikt de oolaboo baardwash door een klein beetje aan te brengen op de droge huid en baard. Het product komt als een gel uit de verpakking en als je gaat masseren wordt het crème-achtig. Masseer net zo lang dat het olieachtig wordt en spoel het daarna af met veel lauw warm water!

Oolaboo reinigingsproducten

De Oolaboo reinigingsproducten bij heel bijzonder! Ze zijn anders dan andere reinigingsproducten van andere merken. Deze producten bevatten heel veel nutriënten, waardoor de huid na het reinigen altijd comfortabel aanvoelt en niet rekkerig en droog zoals dat soms wel eens kan zijn met een reinigingsgel of facewash van andere merken!

Als jij normaal al last hebt van een van een droge, trekkerige huid als je je huid hebt gereinigd met een facewash of een reinigingsmilk met water, dan zit je bij Oolaboo goed! Wij hebben super goed nieuws voor jou want met de Oolaboo reinigingsproducten heb je nooit meer een droge, trekkerige huid na het reinigen. Zelf niet de Oolaboo facewash voor de onzuivere huid.

Het voelt echt super vervelend aan als je huid na het reinigen zo erg trekt. De reden dat je huid zo gaat trekken is omdat het water waarmee je de huid na de reiniging reinigt, vocht uit de huid onttrekt. En als jij van nature al een droge, trekkerige, vochtarme huid hebt dan voelt je huid echt super vervelend aan nadat je de huid met deze producten hebt gereinigd.

Natuurlijk kan je je huid reinigen met een reinigingsmilk en lotion, maar misschien vind jij het wel fijner en frisser aanvoelen om met water te reinigen. Of wordt je er lekker wakker van. Nou dan hebben wij dé oplossing voor jullie. Maar daar straks meer over! Niet alleen een droge huid kan vochtarm zijn en trekkerig aanvoelen na het reinigen met water. Ook een vette, onzuivere en acne huid kunnen heel vochtarm zijn en daardoor heel vervelend aanvoelen als je je huid met een facewash reinigt. Want dat is de reiniging die altijd geadviseerd wordt bij een vette, onzuivere en acne huid.

Wat is er anders aan de Oolaboo baardwash reiniging?

De Oolaboo baardwash bevat veel nutriënten, die de huid niet alleen reinigen, maar ook direct voeden, hydrateren en verzorgen. De huid voelt niet alleen fris aan na het reinigen maar ook heel comfortabel en zacht.

Verder zijn er binnen het reinigingsritueel van Oolaboo voor alle huidtypes en huidcondities mogelijkheden om de huid te stimuleren en voor te bereiden op de volledige huidverzorging. De producten werken op celniveau van de huid, reinigen, verwijderen dode huidcellen. Zorgt tevens voor een glad en stralende en gehydrateerde huid. De reinigingsproducten van Oolaboo zijn 100% vrij van siliconen parabenen, sulfaten (SLS/SLES) en minerale oliën. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box