Terug

Oolaboo oogmake-up remover (2)

Filters

Oolaboo oogmake-up remover; zachte reiniging voor oogmake-up

De Oolaboo oogmake-up remover is de Oolaboo reiniging Wipe Off 3 in 1 Daily Nutrition Cleansing Nectar. Dit product is een 3 in 1. Je reinigt er je gezichtsmake-up mee, je oogmake-up en het is een lotion. Een snelle complete reiniging. Deze Oolaboo oogmake-up remover is super zacht voor de ogen en afbreekbaar in het oogtraanvocht. Zelfs te gebruiken voor de meest gevoelige oog huid.

Hoe gebruik je de Oolaboo oogmake-upremover?

Breng een klein beetje van de milk aan op je hand en verdeel dit over je droge huid. Masseer heel zacht over je oogleden ( die uiteraard gesloten zijn) . Masseer zacht door je wimpers heen. Masseer ook de rest van de huid. Je kan alles verwijderen met veel lauw warm water, maar je mag het ook verwijderen met een lauw warme vochtige kompres doek en de ogen met wattenschijfjes.

Uiteraard mag je het ook eerst aanbrengen op een wattenschijfje en zo eerst de ogen reinigen als je dat liever doet!

Oolaboo reiniging

De Oolaboo reinigingsproducten bij heel bijzonder! Ze zijn anders dan andere reinigingsproducten van andere merken. Deze producten bevatten heel veel nutriënten, waardoor de huid na het reinigen altijd comfortabel aanvoelt en niet rekkerig en droog zoals dat soms wel eens kan zijn met een reinigingsgel of facewash van andere merken!

Als jij normaal al last hebt van een van een droge, trekkerige huid als je je huid hebt gereinigd met een facewash of een reinigingsmilk met water, dan zit je bij Oolaboo goed! Wij hebben super goed nieuws voor jou want met de Oolaboo reinigingsproducten heb je nooit meer een droge, trekkerige huid na het reinigen. Zelf niet de Oolaboo facewash voor de onzuivere huid.

Het voelt echt super vervelend aan als je huid na het reinigen zo erg trekt. De reden dat je huid zo gaat trekken is omdat het water waarmee je de huid na de reiniging reinigt, vocht uit de huid onttrekt. En als jij van nature al een droge, trekkerige, vochtarme huid hebt dan voelt je huid echt super vervelend aan nadat je de huid met deze producten hebt gereinigd.

Natuurlijk kan je je huid reinigen met een reinigingsmilk en lotion, maar misschien vind jij het wel fijner en frisser aanvoelen om met water te reinigen. Of wordt je er lekker wakker van. Nou dan hebben wij dé oplossing voor jullie. Maar daar straks meer over! Niet alleen een droge huid kan vochtarm zijn en trekkerig aanvoelen na het reinigen met water. Ook een vette, onzuivere en acne huid kunnen heel vochtarm zijn en daardoor heel vervelend aanvoelen als je je huid met een facewash reinigt. Want dat is de reiniging die altijd geadviseerd wordt bij een vette, onzuivere en acne huid.

Wat is er anders aan de Oolaboo reiniging?

De Oolaboo reiniging bevat veel nutrienten, die de huid niet alleen reinigen, maar ook direct voeden, hydrateren en verzorgen. De huid voelt niet alleen fris aan na het reinigen maar ook heel comfortabel en zacht.

Verder zijn er binnen het reinigingsritueel van Oolaboo voor alle huidtypes en huidcondities mogelijkheden om de huid te stimuleren en voor te bereiden op de volledige huidverzorging. De producten werken op celniveau van de huid, reinigen, verwijderen dode huidcellen. Zorgt tevens voor een glad en stralende en gehydrateerde huid. De reinigingsproducten van Oolaboo zijn 100% vrij van siliconen parabenen, sulfaten (SLS/SLES) en minerale oliën. 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box