Terug

Oolaboo Smart Aesthetic Anti age programm (6)

Filters

Oolaboo Smart aesthetics Programm set

Deze Oolaboo Smart aesthetics Programm set bevat alle stappen uit de behandeling.

Oolaboo smart aesthetics set

De nieuwe Oolaboo verzorgingsprogramma voor echte huidverbetering is de Oolaboo Smart Aesthetics.

Dit zijn de effecten van deze nieuwe Oolaboo verzorgingslijn:

- Vermindert significant  rimpels en lijntjes 

- Verlengt het effect van  botox. 

- Veilig alternatief voor botox 

Bevat Palmitoyl tripetide-38 dat zorgt voor:

 • Toename huiddichtheid  en elasticiteit
 • reguleert celactiviteit
 • wondherstel en collageen aanmaak
 • Vermindert fijne lijntjes en  rimpels 
 • Verstevigt de huid 
 • Verfijnt de huidstructuur
 • Maakt huidteint gelijkmatiger
 • Kalmeert de huid

Het doel van het oolaboo SMART aesthetics program is om het verouderen van de huid te reduceren en waar mogelijk huidverjonging te starten, mét resultaat en zónder chirurgie of botox. Mocht je toch filler injecties hebben laten inspuiten dan kan SMART aesthetics gebruikt worden als ondersteuning. En als je juist geen filler injecties wilt gebruiken, is SMART aesthetics een alternatief om een anti-aging programma aan te vullen.  Hiermee werk je op een natuurlijke en veilige manier aan huidverjonging.  De producten zijn 100% vegan.

Binnen het nieuwe SMART program, richt Oolaboo zich op een Specifieke oplossing, met een Maximale concentratie actieve werkstoffen om jouw huiddoelen eenvoudig te bereiken (Achievable) met het beste Resultaat binnen slechts enkele toepassingen.(Timed)

Meer over Oolaboo

Oolaboo is een hippe lifestyle brand die met haar producten de onmiskenbare link tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid legt. Oolaboo heeft een huidverzorgingslijn ontwikkeld waarbij de huid ook van binnenuit wordt gevoed. Door middel van waardevolle voedingsstoffen is er een doeltreffende cosmetica ontwikkeling die de huid van binnen en van buitenaf verzorgd. Dit met de liefde voor de mens, dier en milieu.

Oolaboo & Nutricosmedicals 

De producten van Oolaboo bevatten nutricosmetics en worden omschreven als huidverbeterende producten genaamd nutri-cos-medicals. Maar wat betekent dit? We leggen het je heel duidelijk uit.

 • Nutri staat voor voedend in nutricosmetics en refereert aan voedingsrijke supplementen die oraal gebruikt worden. Nutricosmetics hebben gunstige effecten op onze huid, onze gezondheid en hoe wij ons werkelijk voelen. Gezondheid en schoonheid zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.
 • Cos staat voor cosmeceuticals, dit is cosmetica met actieve werkstoffen in hogere concentraties, deze producten worden als ondersteuning bij huidverbetering toegepast.
 • Medicals, staat voor cosmeticaproducten die tegen de medische grens aan liggen en zeer probleemoplossend zijn. De producten van Oolaboo werken in de huid, in plaats van op de huid. Dit maakt Oolaboo ook zo verschillend van andere cosmeticamerken.

Oolaboo & Samenstelling

De samenstelling van de Oolaboo producten is heel belangrijk en zuiver. Alle huidverzorgingsproducten van Oolaboo zijn dermatologisch getest. Dit betekent dat ieder product, na ontwikkeling in de laboratoria, eerst aan een uitgebreid testonderzoek onderworpen wordt. Hierdoor is de veiligheid van alle producten gegarandeerd.

Omdat Oolaboo staat voor veiligheid, worden de volgende stoffen liever niet gebruikt:

 • Parabenen doden niet alleen bacterien en schimmels, ze doden ook enzymen en vitaminen die in het product aanwezig zijn. Parabenen blijven na het aanbrengen doorwerken, waardoor het door de huid wordt geabsorbeerd en vervolgens wordt opgenomen in de bloedbaan. Zo komt het uiteindelijk in de vitale organen terecht.
 • Minerale Olien verstopt de porien doordat het de huid omhult met een soort plastic achtig laagje.
 • Siliconen zijn niet verteer- en recyclebaar en dus niet biologisch afbreekbaar.
 • Ftalaten zijn chemische stoffen die snel doordringen in de huid en zich verspreiden over het hele lichaam. Ze kunnen de hormoonhuishouding verstoren en zijn mogelijk kankerverwekkend.
 • PEG. Deze stoffen kunnen de huid te veel doorlaatbaar maken waardoor lichaamsvreemde stoffen makkelijk kunnen binnendringen.
 • Sulfaten

En veel producten van Oolaboo zijn Vegan! En alle producten zijn niet getest op dieren

 

Wil je meer weten over deze producten? Laat het me dan weten in een reactie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »