Terug

Loveli Hand desinfectie spray Hand sanitizer (4)

Filters

Loveli Hand desinfectie spray Hand sanitizer

Loveli Hand Sanitizer Hand desinfectie spray

De  Loveli Hand sanitizer  is een hand desinfectie in spray vorm. En hiermee bescherm je niet alleen je handen tegen de schadelijke invloeden van bacteriën, maar je verzorgt ook direct je handen. Van de regulieren desinfectie sprays en gels worden je handen echt niet blij. De Loveli Hand Sanitizer beschermt de huid zonder dat het uitdroogt en kloven krijgt. De Loveli Hand Sanitizer is op basis van 75% alcohol. Maar met hydraterend komkommerextract en herstellende aloë vera bescherm en verzorg je je handen. Het heeft een verrukkelijke frisse komkommergeur.

Loveli hand desinfectie spray sanitizer

Hoe gebruik je de Loveli Hand Sanitizer?

De Loveli Hand sanitizer mag je meerdere keren per dag aanbrengen op de handen. Meestal zijn 2-3 sprays al voldoende om de handen goed te beschermen.

We raden wel aan om deze Loveli Hand Sanitizer samen te gebruiken met de Loveli Handcreme voor extra verzorging voor de handen.

 

Alle Loveli producten

Loveli Deodorant

Loveli gezichtverzorging

Loveli lichaamsverzorging

Loveli oogverzorging

Loveli lipverzorging

Loveli handverzorging

Loveli gezichtsreiniging

Loveli dagverzorging

Loveli nachtverzorging

Loveli masker

Loveli scrub

Loveli gezichtsolie

Loveli handcreme

Loveli navullingen

Loveli bodyscrub

Loveli body oil

Loveli body cream

Loveli bodywash

Loveli mannen verzorging / men care

Loveli facewash

Loveli facemist - gezichtslotion

 

Waar staat Loveli voor?

De Loveli Hand desinfectie spray Hand sanitizer is een van de producten van Loveli

Loveli is een merk die je niet zomaar op iedere straathoek kan kopen. Het is een bijzonder merk. Het is gespecialiseerd de verzorging van de huid van het gezicht en lichaam en dan vooral met natuurlijke ingrediënten waar geen troep bij toegevoegd wordt. Loveli was de eerste die kwam met een aluminium vrije deodorant! Daarna is het uitgebreid met vele andere lichaamsverzorging en gezichtsproducten. Je vindt Loveli bij menig schoonheidsspecialiste op de plank staan en in winkels waar ze alleen maar duurzame producten verkopen.

Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook ín je lichaam belandt? Wij willen graag meehelpen de natuur en ons lichaam zo lang mogelijk gezond en mooi  te houden. De Loveli producten ruiken heerlijk ondanks dat alle geuren natuurlijk zijn. Dus waarom zou je het risico dan nemen?

Daarom is Loveli 100% Loveli Hand Sanitizer troepvrij en 100% natuurlijk.

Het is fijn om je met de Loveli producten te verzorgen. Je moet immers je huid dagelijks goed reinigen en verzorging. De Loveli Hand desinfectie spray Hand sanitizer is daar een heerlijk product voor!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »