Terug

Loveli lichaamsscrub (4)

Filters

Loveli lichaamsscrub

Loveli Body scrub voor een zachte stralende huid

De Loveli Body scrub  / lichaamsscrub is wekelijks aan te raden om de huid te ontdoen van dode huidcellen. Hierdoor geeft de Loveli Body scrub je huid een instant sexy gevoel en glans! Het is echt een boost voro je huid. Het is heel belangrijk om je dode huidcellen regelmatig te verwijderen. Want alleen dan kan je huid de voedingsstoffen van een bodycream of body oil opnemen. Deze Loveli Body scrub bevat 0,0 microplastics, maar alleen natuurlijke ingrediënten. De gemalen amandelen en olijfpitten scrubben je huid op een super milde wijze. Deze bod crème heeft een warme gember-geur.

Wat zijn de voordelen van de Loveli Body scrub?

  • Loveli Body scrub is 100% natuurlijk ingrediënten
  • 100% troep vrij
  • Loveli Body scrub Geeft een zijde zachte huid
  • Loveli Body scrub Bevat geen microplastics
  • Ontdoet de huid van dode huidcellen op zachte wijze.
  • Geeft een stralende huid met een natuurlijke glow
  • Tube is van bio-plastic. Dus beter voor het milieu.
  • Na gebruik van de Loveli Body scrub nemen de Loveli Body cream of Loveli Body Oil beter op!

Hoe gebruik je de Loveli body scrub?

Maak de huid tijdens het douchen eerst vochtig met lauw warm water. Te warm douchen droogt de huid uit. Breng een kleine hoeveelheid Loveli Body scrub per lichaamsdeel aan op de hand en verdeel de scrub  gelijkmatig over de huid. Masseer de scrub in de huid, maar probeer niet te schuren! Spoel het af met lauw warm water.

Budget tip: Doe de kraan tijdens het gebruik van de Loveli Body scrub uit. Dit bespaart in product anders spoelt het direct het doucheputje in en dat is zonde!

 

Loveli producten

Loveli Deodorant

Loveli gezichtverzorging

Loveli lichaamsverzorging

Loveli oogverzorging

Loveli lipverzorging

Loveli handverzorging

Loveli gezichtsreiniging

Loveli dagverzorging

Loveli nachtverzorging

Loveli masker

Loveli scrub

Loveli gezichtsolie

Loveli handcreme

Loveli navullingen

Loveli bodyscrub

Loveli body oil

Loveli body cream

Loveli bodywash

Loveli mannen verzorging / men care

Loveli facewash

Loveli facemist - gezichtslotion

 

Waar staat Loveli voor?

De Loveli lichaamsscrub is een van de producten van Loveli

Loveli is een merk die je niet zomaar op iedere straathoek kan kopen. Het is een bijzonder merk. Het is gespecialiseerd de verzorging van de huid van het gezicht en lichaam en dan vooral met natuurlijke ingrediënten waar geen troep bij toegevoegd wordt. Loveli was de eerste die kwam met een aluminium vrije deodorant! Daarna is het uitgebreid met vele andere lichaamsverzorging en gezichtsproducten. Je vindt Loveli bij menig schoonheidsspecialiste op de plank staan en in winkels waar ze alleen maar duurzame producten verkopen.

Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook ín je lichaam belandt? Wij willen graag meehelpen de natuur en ons lichaam zo lang mogelijk gezond en mooi  te houden. De Loveli producten ruiken heerlijk ondanks dat alle geuren natuurlijk zijn. Dus waarom zou je het risico dan nemen?

Daarom is Loveli 100% troepvrij en 100% natuurlijk.

Het is fijn om je met de Loveli producten te verzorgen. Je moet immers je huid dagelijks goed reinigen en verzorging. De Loveli Body scrub is daar een heerlijk product voor!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box