Terug

Ericson Laboratoire Handcrème (1)

Filters

Ericson Laboratoire handcrème voor zachte verzorgde handen.

Ericson Laboratoire Handcrème is een van de Ericson Laboratoire producten. Ericson Laboratoire heeft hele fijne zachte handcrème

Ericson Laboratoire Handcrème

De handen zijn eigenlijk de enige lichaamsdelen die bijna nooit bedekt ( en dus beschermd ) zijn. Verzorg ze dus goed, dit doe je in ieder geval met een Handcrèmes.  Breng dagelijks de handcrème aan, in ieder geval voor dat je in bed stapt. Dan heeft het de tijd om de hele nacht in te trekken.

Hoe breng je een Ericson Laboratoire handcrème nou het beste aan?

Breng een hoeveelheid ter grootte van een 20 euro muntje aan op de bovenkant van de handen ( Ja je leest het goed, niet op de binnenkant van de handen. De binnenkant van de handen hebben geen talg klieren en nemen dus geen handcrème op waardoor de handen veel vetter blijven) Verdeel de handcrème tussen de 2 bovenkanten van de handen. Hierna kan je het ook nog een beetje nawrijven op de binnenkant van de handen. Zo heb je het meest profijt van de handcrème.

Als de handen echt veel te verduren hebben gehad en de handen echt super droog zijn en of  kloven hebben, ga dan met een dikke laag handcrème met handschoenen er overheen slapen.

Meer over Ericson Laboratoire Handcrème

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box