Terug

Ericson Laboratoire reinigingsmilk (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Ericson Laboratoire reinigingsmilk voor een mooie schone huid.

Ericson Laboratoire reinigingsmilk is een van de Ericson Laboratoire producten. Ericson Laboratoire heeft hele fijne zachte gezichtsreinigingsproducten. Het is heel belangrijk je huid 2x per dag goed te reinigen. Het is echt een must voor een mooie huid. Als je de huid niet dagelijks reinigt dan smeer je eigenlijk de afvalstoffen weer in de huid, De afvalstoffen die de huid 's nachts produceert en de afvalstoffen van buitenaf die je overdag op doet. Hierdoor kan je verzorging niet goed genoeg opgenomen worden, heb je sneller last van bacteriën op de huid en dus sneller last van huidproblemen.

Ericson Laboratoire Reinigingsmelk

Een reinigingsmelk, ookwel reinigingsmilk of cleansingmilk genoemd, is een gezichtsreiniging die je zonder water gebruikt. Je neemt een hoeveelheid ter grootte van een euro munt. Verdeelt het over de handen, verdeel het gelijkmatig over de huid en doe met zachte ronde bewegingen inmasseren. Je kan het afnemen met tissues maar je kan het ook afspoelen met veel lauw warm water. Het wordt ook wel op een wattenschijfje aangebracht en ver de huid heen gehaald, maar dat reinigt minder intensief dan dat je het echt in de huid masseert en je hebt minder Ericson Laboratoire reinigingsmilk nodig. Gebruik altijd een lotion om de huid na te reinigen.

Hoe gebruik je de Ericson laboratoire reinigingsmilk? 

Eerst neem je een hoeveelheid  Ericson Laboratoire reinigingsmilk ter grootte van een euro munt van de reinigingsmilk op je handen. Je verdeelt het over je handen en verdeel het dan gelijkmatig uit over je gezicht en masseer het met zachte ronde bewegingen. Je kunt het afnemen met tissues, maar je kunt het ook afspoelen met veel lauw warm water. 

Het Ericson Laboratoire reinigingsmilk product wordt ook wel op een wattenschijfje aangebracht en over de huid heen gehaald, maar de reiniging is dan minder intensief. Dan de manier met het inmasseren. En je hebt minder reinigingsmelk nodig. Gebruik altijd een lotion om je gezicht na te reinigen.

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

 

Meer over Ericson Laboratoire

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid-en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »