Terug

Ericson Laboratoire reinigingsgel (3)

Filters

Ericson Laboratoire reinigingsgel

Ericson Laboratoire reinigingsgel is een van de Ericson Laboratoire producten. Ericson Laboratoire heeft hele fijne zachte gezichtsreinigingsproducten. Het is heel belangrijk je huid 2x per dag goed te reinigen. Het is echt een must voor een mooie huid. Als je de huid niet dagelijks reinigt dan smeer je eigenlijk de afvalstoffen weer in de huid, De afvalstoffen die de huid 's nachts produceert en de afvalstoffen van buitenaf die je overdag op doet. Hierdoor kan je verzorging niet goed genoeg opgenomen worden, heb je sneller last van bacteriën op de huid en dus sneller last van huidproblemen.

Ericson laboratoire Reinigingsgel

Een Ericson Laboratoire reinigingsgel,  ook wel facewash genoemd, is een gezichtsreiniging die je met water gebruikt. Je kan het ook heel gemakkelijk onder de douche gebruiken. Je neemt een hoeveelheid Ericson Laboratoire reinigingsgel ter grootte van een euro munt. verdeelt het over de handen zodat het opschuimt, verdeel het gelijkmatig over de huid en doe met zachte ronde bewegingen inmasseren. Afspoelen met veel lauw warm water.  Je hebt reinigingsgels voor diverse huidtypes. Gebruik altijd een lotion om de huid na te reinigen.

Hoe gebruik je de Ericson laboratoire Reinigingsgel

  • Maak de huid vochtig met lauw warm water
  • Breng een kleine hoeveelheid Ericson Laboratoire reinigingsgel van de gel aan op je handen en schuim dit op tussen je 2 handpalmen
  • Verdeel het  Ericson Laboratoire reinigingsgel over je gezicht.
  • Masseer het in de huid
  • spoel het af met veel lauw warm water
  • Reinig na met een lotion

Meer over Ericson Laboratoire

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »