Terug

Ericson laboratoire peeling (5)

Filters

Ericson Laboratoire peeling voor een stralende gladde huid!

Ericson Laboratoire peeling is een van de Ericson Laboratoire producten. Ericson Laboratoire heeft hele fijne gezichtsscrub die de huid laten stralen en de dode huidcellen verwijderen waardoor de andere verzorgingsproducten die u gebruikt beter worden opgenomen en verstopte poriën worden voorkomen..

Ericson Laboratoire peeling:

Een Ericson Laboratoire gezichtspeeling is er voor bedoelt om de dode huidcellen te verwijderen. Na een gezichtspeeling of gezichtsscrub worden de producten die je daarna gebruikt beter opgenomen en de huid krijgt zijn natuurlijke glow weer terug! Omdat producten daarna beter worden opgenomen raden wij altijd aan om na een scrub een gezichtsmasker te doen omdat het effect dan nog mooier is.

Ook kan je met een peeling recente littekens en pigmentvlekken laten verminderen en op acne en rimpels hebben peeling een hele positieve uitwerking. Wel adviseren wij om dit niet op eigen houtje te doen, maar in overleg met je schoonheidsspecialiste omdat je de huid ook kunt beschadigen als je het niet op de juiste manier gebruikt of nabehandeld.

Hoe gebruik je een Ericson Laboratoire peeling?

Je mag tot 2x per week een gezichtsscrub of gezichtspeeling van Ericson Laboratroire doen. De gebruiksaanwijzing van de producten kunnen soms wisselen, maar voor de meeste scrub geld de volgende gebruiksaanwijzing( kijk voor de zekerheid altijd op de verpakking) Je neemt een hoeveelheid ter grootte van een euro munt. Verdeelt het over de handen, verdeel het gelijkmatig over een vochtige  huid en doe met zachte ronde bewegingen inmasseren. Zacht masseren is echt belangrijk want anders kan je de huid beschadigen! Spoelen de huid met veel lauw warm water af. Zoals hierboven al verteld is het verstandig om nu een gezichtsmasker aan te brengen voor extra resultaat.

Wat is het verschil tussen een Ericson Laboratoire peeling of Scrub ?

Scrubben, exfoliëren of peelen? Er zit best heel wat verschil tussen. We zullen het h ieronder wat duidelijker uitleggen:

  • Mechanische exfoliant; Dit is een crème of gel met korreltjes. Die korreltjes kunnen van natuurlijke ingrediënten zoals bijvoorbeeld abrikozenpit stukjes zijn maar ook bv van plastic. Al wordt dat steeds minder gebruikt omdat het zo slecht is voor het milieu.  Door de crème of gel zacht over de huid te roteren, verwijder je de dode huidcellen.
  • Chemische exfoliant; Een chemisch exfoliant werkt niet met korreltjes, maar werkt met een eiwit splitsende stof waardoor de dode huidcellen gemakkelijker van de huid te verwijderen zijn. Dit geeft een mild resultaat, zoals frissere teint, minder verstopte poriën, minder mee-eters, minder droogte lijntjes enz. Ook wordt er gebruik gemaakt van zuren ( bv glycolzuur, Vitamine a zuur / ascorbine zuur, melk zuur, salicylzuur) die hebben een verwekende werking op de tussencelstof en kunnen daardoor een grotere hoeveelheid aan dode huidcellen weghalen. Dit geeft vaak een groter resultaat zoals het verwijderen van pigmentvlekken, littekens, acne en diepere rimpels.
  • Scrub; Een scrub is een milde variant van de mechanische exfoliant, vaak in de vorm van gel of crème met korreltjes erin. Je brengt het aan op een vochtige huid en roteert het zacht. Hierna spoel je het af met veel lauw warm water. 
  • Peeling; Een peeling is een chemische exfoliant met zuren. Dit wordt vaak uitgevoerd door schoonheidsspecialistes en meestal in kuurverband. Er beslaat ook wel mildere producten voor thuis gebruik. Volg bij deze producten altijd de gebruiksaanwijzing strikt.
Meer over Ericson Laboratoire peeling

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box