Terug

Ericson Laboratoire masker (5)

Filters

Ericson Laboratoire masker geeft een boost aan de huid!

Ericson Laboratoire masker is een van de Ericson Laboratoire producten. Ericson Laboratoire heeft hele fijne gezichtsmaskers die de huid een boost kunnen geven.

Ericson Laboratoire masker:

Een Ericson Laboratoire gezichtsmasker kan net dat kleine beetje extra aan je huid geven dat je wellicht mist in je dagelijkse verzorging. Het is als het ware een boost voor je huid. Je hebt gezichtsmasker voor een droge huid, vette huid, acne huid, huidverbetering, vochtarme huid. Zoek dus een masker dat voor jou huid gezicht is of welke effecten je wilt bereiken met een gezichtsmaker en geniet even van een momentje voor jezelf.

Je hebt gezichtsmasker die hard worden en die zacht blijven. Wij adviseren alleen bij een onzuivere huid en een acne huid een masker te gebruiken die hard wordt en in andere gevallen een gezichtsmasker te gebruiken die zacht blijft. Onder een hard worden masker wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd en dat is niet voor alle huidtypes geschikt.

Welke soort Ericson Laboratoire masker zijn er?

  • Reinigend masker
  • Acne masker
  • Detox masker
  • Oogmasker
  • Hydraterend masker
  • Anti rimpel masker
  • Liftend masker
  • Totale verwen maskers
  • Platch masker
  • Sensitieve masker

Hoe gebruik je een Ericson Laboratoire masker?

Uiteraard is het wel een beetje afhankelijk van het soort masker, maar voor de meeste Ericson Laboratoire maskers geld het volgende: Breng het masker mes dik aan op de huid en laat het minimaal 15 minuten zitten terwijl je even relaxed. Spoel het af met veel lauw warm water tot het gehele masker verwijderd is en reinig altijd na met een gezichtslotion. Breng hierna de gewenste verzorging aan.

Meer over Ericson Laboratoire masker

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »