Terug

Ericson Laboratoire Lipverzorging (1)

Filters

Ericson Laboratoire Lipverzorging

Ericson Laboratoire Lipverzorging is een van de Ericson Laboratoire producten. Ericson Laboratoire heeft hele fijne zachte lipverzorging die zorgt voor comfortabele lippen, minder lijntjes en rimpeltjes. 

Ericson Laboratoire Lipverzorging

De lippen hebben veel te lijden van voeding, externe invloeden en mimische bewegingen. En omdat de huid van de lippen veel gevoeliger en dunner is dan de huid van het gezicht is het erg belangrijk om de lippen met speciale Lipverzorging te verzorgen. Je hebt lippenbalsems voor droge en gesprongen lippen, maar je hebt ook lipverzorging die je voor de rand van de lippen gebruikt om rimpels te voorkomen of als lipfiller om de rimpels optisch op te vullen.

 

Meer over Ericson Laboratoire Lipverzorging

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »