Terug

Ericson laboratoire Filler (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Ericson laboratoire Filler voor het optisch verminderen van diepe rimpels

Ericson laboratoire Filler is een van de Ericson Laboratoire producten. Een filler  is een volle creme-achtige verzorging die optisch rimpels op vult, de diepte van de rimpels minder zichtbaar zijn. Hierdoor ziet u er jonger uit. Verder zitten er geconcentreerde ingrediënten zodat er ook van binnenuit aan de rimpeldiepte vermindering gewerkt wordt.

Hoe gebruik je een Ericson laboratoire Filler?

  • breng eerst je serum en dagverzorging aan voordat je een filler gebruikt.
  • Gebruik een filler altijd plaatselijk
  • Je kan het gebruiken rondom de ogen, rondom de lippen en op diepe rimpels op de rest van het gezicht.
  • En als je een filler rondom de lippen gebruikt dan loopt de lipstick of lipgloss minder snel uit.
  • Klopt een filler in de rimpel, doe het niet vegen, kloppen heeft een mooier resultaat.
Meer over Ericson Laboratoire filler

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »