Terug

Decaar reinigingsmilk Purifying Cleansing Milk (2)

Filters

Decaar reinigingsmilk Purifying Cleansing Milk

Decaar Purifying Cleansing milk; een zachte reinigingsmilk voor ieder huidtype

De Decaar Purifiying Cleansing Milk is een van de Decaar reinigingsproducten die je huid op zachte wijze reinigen. De cleansing milk is een zachte reinigingsmilk die de huid ontdoet van onzuiverheden en afvalstoffen die de huid opdoet gedurende de dag en ’s nachts naar buiten brengt tijdens het herstel proces.

Hoe gebruik je de Decaar Cleansing milk

 • Reinig je huid altijd twee maal per dag.
 • Je kan de Purifying Cleansing Milk aanbrengen op een watje die je over de huid heen haalt, maar je kan de Purifying Cleansing Milk ook direct op de huid aanbrengen en met je vingers over de huid masseren.
 • Reinig de huid na met een Decaar Lotion naar keuze
 • Breng nu het serum of de dag/ nachtverzorging aan.

Wat zijn de voordelen van de Decaar Cleansing milk

 • De Purifying Cleansing Milk is heel zacht voor de huid
 • Te gebruiken voor de meest gevoelige huid.
 • Zowel met de hand als met watjes te gebruiken
 • Kalmeert de huid
 • Je mag de oogmake-up ook reinigen met deze Purifying Cleansing Milk
 • Lichte en hydraterende Purifying Cleansing Milk voor alle huidtypen.
 • Bindt het vocht in de huid, zodat een droge huid wordt verminderd.
 • Zorgt voor een schone en gehydrateerde huid.

Waar staat Decaar voor?

De Decaar Purifying Cleansing Milk is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Decaar  Purifying Cleansing Milk is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »