Terug

Youth Elixer Night Cream (4)

Filters

Youth Elixer Night Cream

Decaar Youth Elixer Night Cream

De Decaar Youth Elixer Night Cream is een van de nachtverzorging producten van Decaar. Deze semi-olie achtige nachtcrème heeft anti-rimpel en regenererende eigenschappen. Youth Elixer Night Cream is speciaal samengesteld voor de beschadigde en rijpere huid. Youth Elixer Night Cream is Rijk in specifiek geselecteerde werkzame stoffen, zorgt het voor spectaculaire anti-rimpel en verzachtende eigenschappen. Het verzorgt, hydrateert en verzacht de huid, voor een jonge, stevige en stralende huid.

 

Wat zijn de voordelen van de Decaar Youth Elixer Night Cream

  • Youth Elixer Night Cream Helpt de huid herstellen in de nacht
  • Speciaal voor de rijpere huid.
  • Youth Elixer Night Cream Vermindert de vorming van huidveroudering
  • Youth Elixer Night Cream Werkt voedend, hydraterend, verzachtend, anti rimpel, Regenererend en verstevigend
  • Youth Elixer Night Cream Zorgt voor een stevige, stralende huid

 

Hoe gebruik je de Decaar Youth Elixer Night Cream

  • Reinig altijd eerst de huid
  • Breng daarna eventueel een serum en of oog crème aan op de huid
  • Neem een hoeveelheid Youth Elixer Night Cream ter grootte van een 10 euro cent munt op de vingertoppen en verdeel dit gelijkmatig over je huid.
  • Neem nooit te veel want de huid neemt maar een bepaalde hoeveelheid op en wat niet opgenomen wordt blijft op de huid liggen. Hierop kunnen alleen maar afvalstoffen blijven liggen en het is veel sneller op. Zonde voor je portemonnee!

 

Alle producten van Decaar

 

Waar staat Decaar voor?

De Youth Elixer Night Cream is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen van Decaar. Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Youth Elixer Night Cream is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

 

Decaar BB cream

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box