Terug

Oxygen Hydro 24h cream (9)

Filters

Oxygen Hydro 24h cream

Decaar Oxygen Hydro 24h cream 

De Oxygen Hydro 24h cream is een van de dag en nachtverzorging producten van Decaar.

De Decaar Hydro 24h cream is een hydraterende crème die de vochtbalans beter in evenwicht houdt. Het product bevat hyaluronzuur dat er voor zorgt dat vocht beter vast gehouden wordt in de huid.

Decaar Oxygen Hydro 24H  is geschikt voor alle huidtypen. Verbetert intensief de huid door het vochtbalans te reguleren. Voor een gezonde en stralende huid. Deze luchtige crème wordt gemakkelijk en snel opgenomen door de huid en verbetert en herstelt daar de vochtbalans en zorgt voor intensieve cellulaire revitalisatie. Zeer geschikt om te gebruiken als kalmerend en verzachtend product tijdens en/of na chemische peelings, dankzij de synergie van hydraterende en revitaliserende effecten.

Wat zijn de voordelen van de Decaar Oxygen Hydro 24h cream

  • Oxygen Hydro 24h cream Bevat Hyaluronzuur
  • Oxygen Hydro 24h cream Herstelt de vochtbalans
  • Oxygen Hydro 24h cream is Vochtregulerend, kalmerend en verzachtend
  • Oxygen Hydro 24h cream is Dag en nacht te gebruiken.
  • Geschikt voor ieder huidtype
  • Oxygen Hydro 24h cream Herstelt de huid dmv Perfluorcarbon

 

Hoe gebruik je de Decaar Oxygen Hydro 24h cream

  • Reinig altijd eerst de huid
  • Breng daarna eventueel een serum en of oog crème aan op de huid
  • Neem een hoeveelheid Oxygen Hydro 24h cream ter grootte van een 10 euro cent munt op de vingertoppen en verdeel dit gelijkmatig over je huid.
  • Neem nooit te veel want de huid neemt maar een bepaalde hoeveelheid op en wat niet opgenomen wordt blijft op de huid liggen. Hierop kunnen alleen maar afvalstoffen blijven liggen en het is veel sneller op. Zonde voor je portemonnee!

Waar staat Decaar voor?

De Oxygen Hydro 24h cream is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Oxygen Hydro 24h cream is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Hier vindt je alle producten van Decaar

Decaar BB cream

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »