Terug

Persbericht: Wrinkles Schminkles; rimpelvermindering terwijl je slaapt.

Wrinkles Schminkles verminderen je rimpels terwijl je slaapt

Wrinkles Schminkles zijn 100% medische siliconen platches die je draagt tijdens je slaap. Ze verminderen zichtbaar huidveroudering zoals rimpels en huidverslapping.

Iedereen krijgt te maken met huidveroudering zoals rimpels en huidverslapping. Helaas kunnen we huidveroudering nog steeds niet tegen houden. We moeten huidveroudering dus vertragen of vervagen als we geen operatieve behandeling willen ondergaan. Wrinkles Schminkles is een uniek product dat rimpels en verslapping vermindert terwijl je slaapt.

Zo werken de Wrinkles Schminkles pads

De Wrinkles Schminkles platches zijn 100% van medische siliconen gemaakt, daarom kan iedereen dit product gebruiken en geeft het bij nagenoeg niemand een allergische reactie op de huid. De platches zijn betaalbare, super effectieve en niet invasieve producten om rimpeldiepte en huidverslapping te verminderen. Ze worden door artsen voorgeschreven om littekenweefsel te verminderen.

Ze stimuleren de colageen productie, de doorbloeding, het herstel van de huid en ze zorgen voor de optimale vochtbalans in de huid.

De testresultaten:

  • 90% zag vermindering van rimpeldiepte
  • 90% ervaart een stevigere huid
  • 92% ervaart een beter gehydrateerde huid.

Het helpt vrouwen en mannen er zelfverzekerder eruit te zien en zich zelfverzekerder te voelen naar mate ze ouder worden.

Wrinkles Schminkles voor verschillende huidzones

De Wrinkles Schminkles platches zijn verkrijgbaar voor verschillende huidzones zoals:

  • Voorhoofd
  • Huid rondom de ogen
  • Huid rondom de mond
  • Hals, nek en decolleté
  • Handen

De platches zijn te reinigen met gewoon kraanwater en iedere nacht weer opnieuw te gebruiken. Je plakt een siliconen platch op het gewenste gedeelte van je gezicht, decolleté of handen, net waar jij vermindering wilt van rimpeldiepte en gaat dan lekker slapen.  Als je wakker wordt is de rimpeldiepte zichtbaar vermindert. Dit effect houdt minimaal 24 uur aan.

De producten zijn voor zowel mannen als vrouwen te gebruiken. De antirimpel platch koop je al vanaf € 29.50  en ze zijn in Nederland alleen verkrijgbaar bij Viva Donna.

Over Viva Donna

Viva Donna heeft een cosmetica assortiment van unieke verzorgingsproducten waar jij van gaat stralen. Het assortiment loopt uiteen van natuurlijk make-up,  huidverbeterende, probleem oplossende cosmetica, tot luxe nutri-cosmetica voor huid en haar. Daarnaast hebben we een groot assortiment in Striplac, nagellak en nagelverzorgingsproducten. Bekijk het volledige assortiment op www.vivadonna.nl.

 

Voor aanvullende informatie, interview aanvragen of een andere samenwerking kunt u contact opnemen met Sandra van Leeuwen ( 0624190976 of [email protected]).  Meer afbeeldingen in hoge resolutie zijn op te vragen.

Wij horen het graag indien u iets wilt publiceren.

Graag vermelding bij Publicatie: Viva Donna – https://www.vivadonna.nl

 

Persbericht: Wrinkles Schminkles; rimpelvermindering terwijl je slaapt.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »