Terug

Persbericht: Viva Donna steunt de Hersenstichting

Viva Donna steunt de hersenstichting

Graag zou ik jullie aandacht willen vragen voor het volgende. 

Mijn dochter van 14 heeft 8 jaar geleden een ernstig ongeluk gehad en heeft daar hersenletsel aan overgehouden. Dat is ook de reden dat ik mijn salon en webshop ben begonnen want op een andere locatie werken was geen optie.  Wij weten dus wat het inhoud om dagelijks te maken te hebben met klachten zoals overprikkeling, concentratiestoornissen, verandering van persoonlijkheid en heel veel persoonlijke  zorg en uiteraard zorgen over de toekomst.

Op de foto hieronder zie mijn dochter een jaar na het ongeval. Zoals je kan zien, zie je niets aan haar, maar kampt ze wel dagelijks met de klachten die we hierboven noemde waardoor ze niet naar een reguliere school kan, weinig vriendinnetjes heeft, feestjes en andere leuke dingen altijd consequenties hebben en nog veel meer.

 

Viva Donna in actie voor de hersenstichting

Omdat er nog zo weinig bekend is over hersenletsel en er nagenoeg geen therapieën zijn die hersenletsel kunnen oplossen of verbeteren, willen wij ons steentje bijdragen aan de hersenstichting.

Actie Viva Donna en de hersenstichting

 Van 10 tot 22 januari staat Viva Donna  geheel in het teken van de hersenstichting en hersenletsel. Je kan bij ons artikelen kopen waarvan de opbreng geheel naar de hersenstichting gaan. We verkopen super leuke sets en een goed gevulde goodiebag. Deze goodiebag koop je voor €52.50 en heeft een waarde van minimaal 120.-. 

Geld doneren kan natuurlijk ook!

Naast de producten die u kunt kopen, is het natuurlijk ook mogelijk om geld te doneren. U kunt dan een eigen gekozen bedrag overmaken op:

  • rekeningnummer NL76ABNA0402351215
  • ter attentie van S v Leeuwen van Mil 
  • Vermelden: Hersenstichting + uw naam

Hartelijk dank voor uw medeleven en hulp want het is hard nodig dat er hulp komt voor alle mensen die last hebben van hersenletsel, op welke manier dan ook!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor aanvullende informatie of een andere samenwerking kunt u contact opnemen met Sandra van Leeuwen ( 0624190976 of [email protected]).  Wij horen het graag indien u iets wilt publiceren.

Graag vermelding bij Publicatie: Viva Donna – https://www.vivadonna.nl

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box