Terug

Persbericht: Loveli Foot Deodorant

Snel van zweetvoeten af met de Loveli Foot Deodorant

Zweetvoeten is een veel gehoorde klacht bij zowel mannen als vrouwen. Dit is niet alleen een probleem voor jezelf, maar helaas ook voor je omgeving. De Loveli Foot Deodorant maakt hier, op milde wijze, een einde aan. De Loveli Foot Deodorant is een poeder gemaakt van enkel natuurlijke ingrediënten. Deze poeder absorbeert het vocht en neutraliseert de voetengeur. 

Zweetvoeten lijkt een onderwerp waar niemand over praat. Tijdens een vragenrondje bij onze klanten bleek echter, dat de meerderheid óf zelf zweetvoeten heeft óf iemand kent dat deze klacht heeft. Als dat een dierbare van je is, wéét je dat, want als die schoenen uitgaan wordt het ook ineens jouw probleem. De Loveli Foot Deodorant verwijdert vocht en geur op een natuurlijke wijze.

Hoe ontstaan zweetvoeten?

Zo’n 5% van alle mensen heeft altijd last van zweetvoeten, ongeacht hoe warm het is. Er zitten meer zweetklieren per vierkante centimeter in je voeten, dan in de rest van je lichaam. Als we schoenen aan hebben kan het zweet niet zomaar verdampen en bouwt het zweet op in je sokken en schoenen. Die plekken zijn lastig te wassen of te luchten, waardoor er bacteriën gaan groeien. De bacteriën in combinatie met het zweet zorgen voor die penetrante geur. 

Nieuw van Loveli; Foot Deodorant. Viva DOnna

Zuiveringszout en arrowroot bieden uitkomst

De Loveli voetendeo is gemaakt van zuiveringszout, dit zout doodt de bacteriën. Daarnaast is deze deo gemaakt van arrowroot, dit vocht wordt geabsorbeerd en vermindert de zweetgeurtjes. Deze ingrediënten worden gecombineerd met heerlijke essentiële oliën van eucalyptus en rozemarijn! Deze oliën ruiken niet alleen heerlijk naar een spa, maar zijn ook nog eens ontsmettend en antibacterieel. Door deze frisse geur is het ideaal voor zowel mannen als vrouwen.

De voordelen van een Loveli voetpoeder

  • De Voeten deodorant van Loveli werkt snel en zeer effectief. 
  • Het is alleen gemaakt van natuurlijke ingrediënten, dus 100% troep vrij. 
  • Het is zeer mild voor de huid.
  • Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 
  • Het absorbeert het vocht.
  • Het neutraliseert vieze geurtjes.
  • Het werkt antibacterieel. 

De voetpoeder van Loveli doe je in je schoenen, voordat je ze aantrekt en als je ze weer uittrekt. Je kunt het ook in je sokken of direct op je voeten doen. De Loveli Foot Deodorant kost € 9.90 en is verkrijgbaar in de webshop van Viva Donna.

Over Viva Donna

Viva Donna is een beautywebshop en heeft een cosmetica assortiment van verzorgingsproducten. Hiervan zijn de meeste producten goed voor mens en milieu, een voorbeeld hiervan is het merk Loveli. Het assortiment loopt uiteen, zo verkopen wij bijvoorbeeld: Natuurlijke make-up, Huidverbeterende en probleem oplossende cosmetica en luxe nutri-cosmetica voor huid- en haar. Daarnaast hebben we een groot assortiment in Striplac, nagellak en nagelverzorgingsproducten. Bekijk het volledige assortiment op: www.vivadonna.nl.

 

Voor aanvullende informatie, interview aanvragen of een andere samenwerking kunt u contact opnemen met Sandra van Leeuwen ( Tel: 0624190976 / E-mail: [email protected]). Meer afbeeldingen in hoge resolutie zijn op te vragen.

Wij horen het graag indien u iets wilt publiceren. 

Graag vermelding bij Publicatie: Viva Donna – https://www.vivadonna.nl

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box