Terug

Persbericht: Divaderme Browextender Wenkbrauwpoeder

Viva Donna laat je wenkbrauwen spreken met 100% natuurlijke Divaderme Brow Extender wenkbrauwpoeder.

Wenkbrauwen zijn het meest bepalend in je gezicht als het gaat om een sprekende uitstraling! Het is een van de belangrijkste stappen in de make-up. Divaderme Brow Extender wenkbrauwpoeders zijn gemaakt van 100% natuurlijke poeder en vezels om de wenkbrauwen snel en natuurlijk te laten spreken.

We willen allemaal mooie, natuurlijke, volle wenkbrauwen en een sprekend gezicht. Een wenkbrauw make-up draagt daar veel aan bij. Heb jij van nature geen volle wenkbrauwen of weinig kleur in je wenkbrauwen dan biedt  Brown Extender wenkbrauw poeder van Divaderme echt uitkomst.

Volle wenkbrauwen

Met deze wenkbrauwpoeder zet je heel gemakkelijk en snel de wenkbrauwen aan zodat je wenkbrauwen meer kleur krijgen en je gezicht meer spreekt. Het geeft je jouw wenkbrauwen ongekend veel volume wat de hele dag mooi blijft zitten. De poeder geeft een ongeëvenaard, verfijnd en lang houdbaar resultaat. Het resultaat is, na het aanbrengen, meteen zichtbaar: volle wenkbrauwen, een lang houdbare kleur, een perfecte vorm en een heel natuurlijke, onweerstaanbare look.

Divaderme Brow extender wenkbrauw poeder - Viva Donna

100% natuurlijk

De 100% natuurlijke wenkbrauwpoeder bevat natuurlijke kleurpigmenten en natuurlijke vezels die zorgen voor het aanzetten en voller maken van de wenkbrauwen. Het zijn hoogwaardige ingrediënten zonder extra toevoegingen. De natuurlijke vezels camoufleren kleine oneffenheden en onregelmatigheden in de wenkbrauwen waardoor ze mooi vol lijken.

Snel een natuurlijke wenkbrauw

De wenkbrauwpoeder is in 5 kleuren verkrijgbaar ( Light Blond, Ash Blond, Cappuccino Brown, Chocolate Brown en Espresso Brown) dus er is voor iedereen een passende kleur. Door het kwastje is het heel gemakkelijk en precies aan te brengen. Het kost €37.50 en als je het dagelijks gebruikt dan doe je er ongeveer een jaar mee.

Divaderme Wenkbrauwpoeder - Viva Donna

Over Viva Donna

Viva Donna heeft een cosmetica assortiment van verzorgingsproducten waarvan de meeste producten goed zijn voor mens en milieu. Het assortiment loopt uiteen van natuurlijk make-up,  huidverbeterende, probleem oplossende cosmetica, tot luxe nutricosmetica voor huid en haar. Daarnaast is een groot assortiment in Striplac, nagellak en nagelverzorgingsproducten. Bekijk het volledige assortiment op www.vivadonna.nl.

 

 

Voor aanvullende informatie, interview aanvragen of een andere samenwerking kunt u contact opnemen met Sandra van Leeuwen ( 0624190976 of [email protected]).  Meer afbeeldingen in hoge resolutie zijn op te vragen.

Wij horen het graag indien u iets wilt publiceren.

Graag vermelding bij Publicatie: Viva Donna – https://www.vivadonna.nl

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »