Terug

Persbericht: Viva Donna heeft de mooie adventskalenders in hand en nagelverzorging

Persbericht: Viva Donna heeft de mooie adventskalenders in hand en nagelverzorging

 

Zijn jullie ook zo dol op de feestdagen, en alles er omheen? Wij beginnen nu al met de voorbereidingen van de feestdagen. We zoeken de leukste kerstcadeaus uit voor in onze webshop en wat natuurlijk niet mag ontbreken bij de kerstcadeaus zijn de adventskalenders.

 

Alessandro adventskalenders

Alessandro staat bekend om zijn hoogwaardige hand en nagelverzorging en komt ook dit jaar weer met de mooie, luxueuze adventskalenders die ze ieder jaar uitbrengen. Graag laat ik jullie de Alessandro adventskalenders zien en verklap ik een kleine beetje wat je erin aantreft. De Alessandro adventskalender bereidt je voor op de mooiste tijd van het jaar. Elke dag van 1 tot en met 24 december mag er een deurtje geopend worden. Achter elk deurtje zit een kostbare verrassing verscholen. En na het openen van een deurtje, sta je te popelen om het volgende deurtje te openen. Zo zijn jouw nagels met kerst in een uitmuntende staat en chique gelakt.

Alessandro Arctic Adventskalender Striplac

Alessandro Artic Christmas

Dit jaar is het Alessandro kerst thema: “Artic Christmas”. Er zijn 3 adventskalenders in de kerstcollectie:

De Adventskalenders standaard en de luxe bevatten ieder 24 items met afwisselend handverzorging, voetverzorging, nagelverzorging,  nagelriemverzorging en nagellak kleuren. De Adventskalender Striplac bevatten afwissend 24 Striplac nagellak kleurtjes en andere benodigdheden.  

Alessandro Arctic Adventskalender Deluxe

Striplac is de nieuwste innovatie van Alessandro in het nagels lakken. De lak breng je professioneel en snel aan, ziet eruit als een gellak en je verwijdert het als een vliesje zonder de nagels te beschadigen.

De adventskalenders zijn vanaf half oktober verkrijgbaar op de website van Viva Donna. Foto’s van deze adventskalenders vindt u in de bijlage.

Over Viva Donna

Viva Donna heeft een cosmetica assortiment van verzorgingsproducten waarvan de meeste producten goed zijn voor mens en milieu. Het assortiment loopt uiteen van natuurlijk make-up,  huidverbeterende, probleem oplossende cosmetica, tot luxe nutricosmetica voor huid en haar. Daarnaast hebben wij het grootste assortiment in Striplac en zijn we een echte expert in Striplac en nagelverzorging. Bekijk het volledige assortiment op www.vivadonna.nl.

 

Voor aanvullende informatie, interview aanvragen of een andere samenwerking kunt u contact opnemen met Sandra van Leeuwen ( 0624190976 of [email protected]).  Meer afbeeldingen in hoge resolutie zijn op te vragen.

Wij horen het graag indien u iets wilt publiceren.

Graag vermelding bij Publicatie: Viva Donna – https://www.vivadonna.nl

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »