Terug

Challenge dag 3

Viva Donna Beauty Challenge

 

5 daagse Challenge voor huidverbetering

Je bent nu een paar dagen goed bezig met het reinigen, verzorgen en beschermen van je huid en je zal merken dat je huid echt al beter aanvoelt. De huid zal meer stralen.  

Straalt jouw huid nog niet? Of heb jij juist  last van een onrustige huid? Geen paniek, dit komt omdat nu de afvalstoffen eruit komen. Ga gewoon verder en je zal zien dat snel het weer beter gaat.
 

Opdracht 

 
Zoals we hierboven al vertelde zijn we heen benieuw hoe het met jouw huid gaat. Hoe voelt jouw huid aan? Vertel het ons.  ........................................................................................................

Tijdens je slaap krijg je slaaprimpels:

Je huid is in de nacht bezig met herstellen. Maar je ligt wel gedurende de nacht met je huid op je kussensloop. Niemand slaap de hele nacht op zijn rug. Hierdoor krijg je huidverschuivingen en plooitjes in je huid. Naar mate je ouder wordt trekken die plooien niet meer zo gemakkelijk weg. Verder verdampt je huid ook veel vocht en onttrekt je kussensloop vocht aan je huid. Een vochtarme huid zorgt eerder voor droogte lijntjes in de huid. Een Beautypillow kussensloop in van zijde en deze sloop zorgt voor minder rimpels in je huid en minder droogte lijntjes. Het onttrekt minder vocht aan de huid.

ADVIES:
Ons advies is SLAAP op de satijnen kussensloop van Beautypillow.  Je zal zien dat het je huid goed doet. En niet alleen je huid maar ook je haar is super blij met deze slopen.
 
Alleen jij kan nu een satijnen kussensloop kopen met 10% korting. Gebruik de kortingscode: #BeautyPillow

Je vindt de Beautypillow producten hier


Voedingstips:
Naast huidverzorging is ook voeding erg belangrijk in de strijd tegen huidveroudering. Als je je aan de volgende tips houdt dan zal je zien dat je huid daar ook baat bij heeft.

ADVIES:
·Drink minimaal 1.5 liter water per dag, naast je normale drankjes zoals koffie,   thee en limonade.
·Vermijdt suikers.
·Eet veel verse groente en fruit.
·Eet vis of slik Omega 3,6,9
·Eet gevarieerd.
·Vermijdt slechte vet producten zoals frituur.
·Vermijdt voorgemaakte voeding, hier zitten veel kleur geur en smaakstoffen in.
·Maak alles vers zelf klaar. (Klik hier voor lekkere en gezonde recepten)

Wil je meer lifestyle tips? klik dan hier
 

Opdracht:

Wij zijn benieuwd naar jouw lifestyle. vertel het ons. Eet jij dagelijks genoeg groente en fruit? Rook je? Drink je geregeld alcohol? Beweeg jij genoeg?

Of heb je voor ons een gezonde recept wat super lekker is? Deel het met ons!

................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 
 
---------------------------------------------Einde dag 3-------------------------------------
 
Dit waren de tips en opdrachten voor vandaag. Heb je vragen of kom je er niet uit welke verzorging het beste voor jouw huid is? mail ons dan. 
 
Mail ons je antwoorden  ( [email protected]) van de opdrachten en aan het einde van de week verloten we een super mooi serum!
 
Decaar Oxygen Gel | Decaar producten - Viva Donna
 
Je kan je ook aanmelden voor een persoonlijk huidadvies van ons incl. de juiste producten om jouw huid te verbeteren? Daarvoor kan je je hier aanmelden.
 
Tijdens deze challenge kan jij met 10% extra korting bestellen op onze site.
Gebruik de code: ​#Challenge
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box