Terug

Challenge dag 2

Viva Donna Beauty Challenge

 

5 daagse Challenge voor huidverbetering

Gisteren hebben we je verteld dat reiniging van je huid het aller belangrijkste is voor een mooie huid. Je bent ook begonnen met een goede reiniging en verzorging van je huid. Natuurlijk zijn wij heel erg benieuwd of je al vorderingen ziet. 
 

Opdracht

Kijk eens goed naar je huid voordat je de huid gaat scrubben. Scrub daarna je huid en kijk na het scrubben ook nog eens goed naar je huid. Kan je ons vertellen welke verschillen je ziet?

................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 

Beschermen van de huid


Een mooie huid moet namelijk ook goed beschermt worden.
Overal in de lucht zit uv-straling. Als dat er niet was dan zou het altijd donker zijn.
Uv-straling is voor 75% mede de aanstichter voor huidveroudering. Het is dus heel erg belangrijk om de huid dagelijks te beschermen tegen de schadelijke invloeden van deze uv-straling en dat is niet alleen in de zomer of als je naar het strand gaat, maar iedere dag van het jaar. Dit doe je door een dagcrème met een SPF te gebruiken of een zonnebrand dat je over je dagcrème heen gebruikt. Je zal zien dat je huid er veel langer mooi door blijft en je voorkomt er huidschade zoals huidkanker mee.

ADVIES
 
Wij adviseren je dagelijks de Decaar BB cream SPF 50  over je dagcrème heel aan te brengen. Het beschermt tegen de schadelijk invloeden van de zon zoals vroegtijdige huidveroudering en huidschade en het heeft een licht camouflerende werking zodat je je oneffenheden niet meer ziet.

Natuurlijk kan je ook kiezen voor een andere dagcrème met een SPF erin. Je vindt alle dagcrèmes met SPF hier

Opdracht:

Vertel ons hoe jij nu omgaat met de zon. Bescherm jij je huid dagelijks tegen de schadelijke invloeden of smeer jij je zelfs nooit in als je gaat zonnebaden?

..................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 
Natuurlijk kan je ook kiezen voor een andere dagcrème met een SPF erin. Je vindt alle dagcrèmes met SPF hier
 
---------------------------------------------Einde dag 2-------------------------------------
 
Dit waren de tips en opdrachten voor vandaag. Heb je vragen of kom je er niet uit welke verzorging het beste voor jouw huid is? mail ons dan. 
 
Mail ons je antwoorden  ( [email protected]) van de opdrachten en aan het einde van de week verloten we een super mooi serum!
 
Decaar Oxygen Gel | Decaar producten - Viva Donna
 
Je kan je ook aanmelden voor een persoonlijk huidadvies van ons incl. de juiste producten om jouw huid te verbeteren? Daarvoor kan je je hier aanmelden.
 
Tijdens deze challenge kan jij met 10% extra korting bestellen op onze site.
Gebruik de code: ​#Challenge
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »