Terug

Challenge dag 1

Viva Donna Beauty Challenge

 

5 daagse Challenge voor huidverbetering

Wat goed van je dat je algemene conditie van jou huid wilt verbeteren. En wilt stralen met de feestdagen! Huidveroudering is helaas niet weg te denken als je ouder wordt, maar waar je met bepaalde aanpassingen toch de huid een veel betere conditie kunt geven. Dus we gaan je helpen om de huid te verbeteren in voeding, verzorging, bescherming enz.!
Huidveroudering is een gevolg van ouder worden, maar ook van verkeerde voeding, verkeerde verzorging, te weinig bescherming, te veel stress en een heel klein beetje genetisch bepaald.  Die genetische bepaling kunnen we helaas niet weghalen maar met de andere oorzaken kunnen we zeker een hoop bereiken.
Voor het beste resultaat is het belangrijk dat je volgt wat wij je adviseren. Het klinkt misschien niet zo aardig, maar jij wilt een mooie huid en wij willen je daar graag bij helpen. Soms zijn er meerdere dingen tegelijk belangrijk voor het stoppen van huidveroudering.

Opdracht: Inzicht in je huid

Het is belangrijk om te weten welk huidtype en of huidconditie je hebt. Vul daarom de onderstaande lijst in:
 
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Opdracht: maak een foto.

Maak een foto van jezelf. Je mag het ons mailen bij de opdrachten maar dat hoeft niet. Als je nu een foto maakt van je huid dan kan je heel goed zien of je huid over ene bepaalde tijd verbeterd is.

Reiniging:

Reinigen is voor iedere huid het aller belangrijkste wat er is! En ga zou niet aan de slag met allerlei middeltjes van de drogist, want je weet nooit precies welke ingrediënten die hebben. Ze zijn vaak te agressief. Je moet voor een zachte reinigen kiezen die past bij jou huidtype.
Ook adviseren we je de huid 2x per week te scrubben. Dit verwijdert de dode huidcellen waardoor de producten beter worden opgenomen en het stimuleert de celdeling dat voor een mooiere glanzende stralende huid zorgt.

 Opdracht :

 
Het advies is dat je vanaf nu 2x daags je huid goed reinigt met een zachte reiniging  die is afgestemd op jouw huid  met een bijpassende lotion.  Verder scrub je de huid 1 - 2 per week met een milde scrub / peeling.

Dagelijkse verzorging

 
Naast het reinigen van de huid is het beschermen van iedere huid ook erg belangrijk. We gaan de huid nu echt een boost aan ingrediënten geven die je huid gaan helpen met herstellen en beschermen. In de ochtend kies je voor een beschermende verzorging tegen invloeden van buitenaf en voor de nacht een wat meer herstellend product omdat de huid in de nacht het meeste herstelwerk doet! Een serum is hierbij echt een must. Een serum bevat zo veel ingrediënten die passen niet in een crème. En je kan ook direct 2 huidproblemen aanpakken.
 
Als extra kan je de huid 1x per week een lekker masker geven. Het is net even dat extraatje voor je huid. Het kan een antibacterieel masker zijn, maar het mag ook een hydraterend gel masker zijn. Kies niet voor een te vol ( dik) masker. Daar zitten vaak weer te veel vetstoffen in voor jou huid! Als je een masker aanbrengt, doe dat dan nadat je de huid hebt gescrubd. De dode huidcellen zijn dan wel en de huid neemt hierna beter alle voedingstoffen op.

Opdracht:
 
Ga kijken welke dagverzorging het beste bij jouw huid past.  Je gaat vanaf nu iedere dag na je reiniging een serum aanbrengen en direct daarover heen je dag verzorging. In de avond na de reiniging breng je ook weer het serum aanbrengen met de nachtcrème erover heen. 

Succes!
---------------------------------------------Einde dag 1-------------------------------------
 
Dit waren de tips en opdrachten voor vandaag. Heb je vragen of kom je er niet uit welke verzorging het beste voor jouw huid is? mail ons dan. 
 
Mail ons je antwoorden  ( [email protected]) van de opdrachten en aan het einde van de week verloten we een super mooi serum!
 
Decaar Oxygen Gel | Decaar producten - Viva Donna
 
Je kan je ook aanmelden voor een persoonlijk huidadvies van ons incl. de juiste producten om jouw huid te verbeteren? Daarvoor kan je je hier aanmeldenTijdens deze challenge kan jij met 10% extra korting bestellen op onze site.
Gebruik de code: ​#Challenge

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box