Terug

Rode Lipstick? Wij zeggen : Doen!

Rode Lipstick? Wij zeggen : Doen!

Klassiek, Chic, Sportief, Basic, Stylish, Gewaagd, het straalt het allemaal uit!. Rode Lipstick? Wij zeggen : Doen!

 

Rode lipstick kan heel veel verschillende stylen uitstraling geven, dus het  is altijd een goed idee. Of je nu een wit shirt en jeans, een zwart jurkje of een bloemenjurk draagt: een rode mond maakt je look helemaal af en fleurt instant je gezicht op.

Maar dan moet het wel perfect aangebracht worden. Hier enkele tips voor mooie rode lippen, want niemand wil
Lipstick op je tanden of de rode kleur die in de plooitjes van je lippen kruipt. Het zijn slechts enkele beauty blunders waarmee je geconfronteerd kan worden als je kiest voor rode lippen.

 

Mooie rode lippen in 7 stappen


- Scrub met een tandenborstel je lippen zachtjes. Zo verwijder je velletjes en stimuleer je de bloeddoorstroming van de lippen. (Er zijn ook speciale lipscrub producten verkrijgbaar.)

- Breng een laagje lippenbalsem aan ter hydratatie.

- Breng eerste een klein beetje foundation aan op je lippen. Zo breng je een soort 'basislaag' aan waardoor de kleur langer op je lippen blijft.

- Trek een lijntje met een lippenpotlood in dezelfde tint rood. Zo vermijd je dat de lippenstift in de plooitjes van je lippen kan kruipen en blijft de lipstick netjes binnen de lijntjes. Trek altijd een lijntje van buiten naar binnen!

- Breng de lippenstift aan met een penseeltje. Zo werk je veel nauwkeuriger en blijft de kleur langer op je lippen. Je start in het midden en smeert langzaam naar buiten toe.

- Na een eerste laagje, dep je de overtollige lippenstift af met een tissue. Hierna breng je een tweede laag lipstick aan.

- Maak vervolgens een o-vormig tuitmondje rond je wijsvinger en veeg zo de overtollige lipstick weg. Zo verwijder je alle overtollige lipstick die anders mogelijk op je tanden zou achterblijven.

 

Welke kleur rood kies jij?

De kleur rood is er in verschillende rood tinten, van klassiek Hollywood rood tot oranjerood. 
Als je een kleur wilt kiezen die goed bij jou huidtint past en die je mooier maakt, kies dan wel voor de goede kleur. Je hebt namelijk rood met een blauwe of een gele ondertoon. Als je een warme huid tint heft kies dan voor een rode met gelige ondertoon ( oranje rood bijvoorbeeld) En heb je een koele ondertoon in je huid, kies dan voor een rode lipstick met Blauwe ondertoon ( bv bordeaux rood)

Gerelateerde afbeelding

 

Heb je nog verdere vragen, Mail ons dan. Wij helpen je graag zoeken naar de juiste kleuren.

 

Stralende Groetjes, Viva Donna!

 

 

Relevante categorieën:

Recente Blog tags:

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box