Terug

Nooit meer irritatie na het scheren met zZacht

Nooit meer irritatie na het scheren met zZacht

Heb jij last van die irritante bultjes na het scheren? Lees dan verder!

De grootste ergernis na het scheren; huidirritatie na het scheren.

Ontharen doen we als dames bijna dagelijks. We willen er verzorgd uitzien en ons verzorgd voelen. En natuurlijk een zachte huid hebben. Daardoor voelen we ons zelfverzekerder. Als jij snel last hebt van bultjes en irritatie na het scheren dan raden wij jou aan op de zZacht producten een te proberen.

De zZacht producten bevatten namelijk pre en probiotica. Deze stofjes zorgen ervoor dat de huid geen slechte bacteriën toelaat die de pukkeltjes of bultjes veroorzaken.

Na het scheren van je oksels raden wij je de zZacht Deodorant aan en na het scheren van je benen en bikini lijn raden we je de zZacht bodycreme aan. De bodycrème trekt snel in en verkleint de kans op rode bultjes en kalmeert de huid. En het ruikt nog eens heerlijk ook!

zZacht Deodorant

De zZacht deodorant werkt antibacterieel, tegen vervelende zweet geurtjes en verzorgend voor de oksels. Verder ruik je heerlijk fris de hele dag.

zZacht bodycreme

zZacht bodycrème is een verzorgende, probiotische bodycrème. Houdt de huid langdurig zacht en zorgt voor een stabiele en gezonde microflora van de huid. Hij is er in 2 geuren; Flowery en Woody. Het ruikt dus heerlijk fris naar bloemen en natuur. of houtachtig en fris.

Dus met zZacht nooit meer irritatie na het scheren. Want wat is er vervelender als je uitgaat en je hebt je geschoren je je staat de hele avond te kriebelen en te krabben!!

 

Mocht je meer willen weten neem dan gerust contact met ons op: [email protected]


Stralende groetjes Viva Donna!

zZacht ; nooit meer irritatie na het scheren

 

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box