Terug

Loveli timmert hard aan de weg!

Loveli timmert hard aan de weg!

Loveli is echt aan het knallen. Na de Loveli Bodycreme en de body scrub, hebben ze deze week de handcrème gelanceerd.

Wat een super nieuws kregen we afgelopen zondag te horen. De Loveli Handcrème is gelanceerd. En daar zijn we natuurlijk mega trots op. We wisten dat er nieuwe producten aan zouden komen maar wie wat waar en wanneer dat was allemaal niet bekend. En een handcrème is echt een mooie aanvulling van het assortiment.

Het is winter en dan zouden eigenlijk alle mensen een handcrème moeten gebruiken. Maar of het nu vriest of niet, onze handen kunnen altijd wel extra verzorging gebruiken! Want heb je er wel eens bij stil gestaan hoe zwaar je handen het hebben? Hoe vaak je je handen wast op een dag, vaak met agressieve wasstoffen. En hoe vaak de huid van je handen is blootgesteld aan wind, regen en zon? En dat zonder de aandacht die we de huid van ons gezicht wel geven? En dan nog al die wondjes die je zo snel oploopt… klittenband op de zakken van je jas, iets scherps in je tas, een randje aan een doos… Eigenlijk mogen we best wat liever zijn voor onze handen, toch?

 

Mooie ingrediënten in de Loveli Handcrème

Ze hebben zoveel mooie ingrediënten in 1 crème gestopt, dat de tekst op de verpakking er bijna niet meer op past. Want ze konden niet kiezen tussen extra verzorgende mangoboter,Vitamine E, het bijzondere squalaan of het huidherstellende calendula-extract. Het zit er dus allemaal in! En het bijzondere is: ondanks alle rijke oliën en de diep-verzorgende boter, voelt hij helemaal niet vet op je huid. Want dat was de uitdaging: je moet wel meteen weer door kunnen met je werk. De truc hiervoor is een toefje arrowrootpoeder dat ze hebben toegevoegd. Dat ken je misschien wel als het huidverzachtende stofje uit de Loveli deodorants. Het werkt ook super goed in deze handcrème.

 

De verpakking van de handcrème


Net als de Loveli bodycream en de bodyscrub zit deze handcrème ook in een tube gemaakt van suikerriet. Maar dan in een schattige klein maatje van 50 ml, dat in iedere tas past. Echt, de tube is zoveel cuter dan we op de foto hebben kunnen krijgen. Je moet hem echt in je eigen hand hebben om er direct verliefd op te worden ;-).

Veel smeer plezier en zachte handen gewenst! Stralende groetjes Viva Donna!

 

Loveli Handcream

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box