Terug

Hoe hou je zo lang mogelijk je zomerse kleurtje vast?

Hoe hou je zo lang mogelijk je zomerse kleurtje vast?

Je bent lekker bruin geworden in de vakantie, maar hoe hoe je die kleur nog lekker even vast?

Je hebt een heerlijke vakantie gehad. Je huid is mooi bruin geworden, maar hoe hou je zo lang mogelijk je zomerse kleurtje vast?

 

Je ziet er altijd zo veel beter uit als je een beetje een bruin tintje hebt op je gezicht. Hierdoor voel je je vaak ook beter.  Maar hoe kan je nou wat langer van je zomerse tintje genieten. Als je terug komt van vakantie dan vliegt je bruine kleurtje er vaak zo weer vanaf! Hieronder tips die je helpen zo lang mogelijk mooi bruin te blijven.

 

Voorbereiding:

Een goede voorbereiding is al het halve werk!! 

- Zorg dat je huid goed verzorgd is. Een huid die goed onderhouden is wordt mooier bruin. Een goed gehydrateerde huid bruint mooier.

- scrub regelmatig je huid. De scrub zorgt voor een gladdere en egalere huid en dus ook mooiere bruining.

 

In de zon:

- Probeer geleidelijk aan bruin te worden door dagelijks 15-20 min in de zon te gaan. Door het op te bouwen word je mooier bruin.

- Gebruik dagelijks een factor op je gezicht, ook als je niet in de zon gaat liggen en gewoon bezig bent. Je wordt mooier bruin en verbrand niet!

- Als je in de zon gaat moet je iedere 2 uur bijsmeren met je factor!!

- Gebruik altijd een aftersun. De aftersun koelt de huid maar zorgt er ook voor dat het minder vocht verdampt en dus beter gehydrateerd blijft.

- Scrub de huid 1-2x per week, ook tijdens het zonnen.

 

Zo blijft de huid langer mooi bruin:

- Blijf de huid goed verzorgen met een hydraterend product.

- Blijf ook de huid scrubben. Vaak zien we dat mensen bang zijn hun bruine tintje eraf te scrubben, maar de huid kleurt juist mooier op na een scrub beurt!

- Als er een beetje zon is buiten, geniet er dan nog even van. Voor je het weet is het weer herfst.

- Met de Perle Soleil van Marc Inbane kan je een druppeltje zelfbruiner toevoegen aan je dagcreme en of bodylotion zodat je op een hele natuurlijk manier je bruine tintje bij kan kleuren zonder dat het onnatuurlijk wordt.

- En je kan natuurlijk heel goed een zelfbruiner gebruiken. De zelfbruiners van tegenwoordig zijn mooi natuurlijk van kleur en wij werken alleen met de beste en mooiste zelfbruiners.

- Gebruik een bronzer met een zonnig tintje. Kies voor een warme tint ( peach )en niet te bruin-bruin. Dit geeft in avondlicht een vermoeid uiterlijk.

 

Nou zo moet je je zomerse tintje best een tijdje mooi kunnen houden!! Want niets zo fijn als dat zomerse gevoel!

 

 
Succes en stralende groetjes Viva Donna!

 

Relevante blogs: Gebruiksaanwijzing Marc Inbane, 

categorien:zelfbruiner voor het gezicht, zelfbruiner voor het lichaam, Marc Inbane, Cocoa Brown, Hydraterende producten, Scrub voor het gezicht, scrub voor het lichaam, aftersun, bronzer, make-up, makeup, maquillage, visagie, BB cream

Relevante producten:Perle Soleil van Marc Inbane, bronzer, BB cream, Zelbruiners van Marc Inbane, Zelfbruiner van Cocoa Brown, One hour tan van Marc Inbane, One hour tan van Cocoa Brown , BodylotionBodycreme, bodyscrub

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box