De deur uit zonder mascara? Nee, dat doe ik echt nooit. Ook al heb ik die dag niet zo veel op de planning staan, dan nog doe ik mascara en eyeliner op. Doe ik dat niet dan voel ik me echt als een kale kip! Ik lijk dan wel een beetje ziekelijk en flets.

Koop hier je Divaderme Lash extender en krijg spectaculaire wimpers! ->

Een gewone mascara zorgt ervoor dat de wimpers een mooi kleurtje krijgen waardoor ze beter zichtbaar worden. En van nature staan de wimpers wat recht vooruit dus mascara zorgt dat ze mooier omhoog blijven staan.

Niet iedereen is gezegend met mooie volle lange wimpers, maar niet getreurd! Wat we je nu gaan vertellen is echt top voor iedereen die langere en vollere wimpers willen hebben.

Divaderme Lash Extender

Divaderme heeft een "wonder product" voor je wimpers. Tenminste dat vind ik! Niet alleen met de Divaderme Fiber Wings Mascara, maar juist in combinatie met de Divaderme Lash Extender. De Lash Extender van Divaderme bevat 100% natuurlijke vezels en zorgt voor volume en lengte aan je wimpers. Ook is het dermatologisch getest, zijn het natuurlijke vezels en is het goedgekeurd door oogartsen. 

Divaderme lash extender

Zo gebruik je de Divaderme Lash Extender

  • Breng je een laagje Divaderme Fiber Wings Mascara aan. Het mag natuurlijk ook een andere mascara zijn die jij fijn vindt, maar de Fiber Wing mascara bevat van zichzelf ook al vezels waardoor het effect extra goed zichtbaar wordt.
  • Direct daarna de Divaderme Lash Extender aan. Je wimpers moeten namelijk nog vochtig zijn, anders blijven de vezels niet aan je wimpers plakken. Het is daarom ook handiger om het oog voor oog te doen. 
  • Haal het kwastje met vezels een keertje over de bovenkant van je aangebrachte mascara en een keertje over de onderkant.
  • Je brengt de Lash Extender op de puntjes van je wimpers aan. Doe het echt niet vanaf de aanzet, want dan komen er allemaal vezels in en om je oog. 
  • Tot slot nog een laagje mascara er overheen en klaar zijn je bambi ogen!
  • En ben je nog niet tevreden genoeg? Dan herhaal je gewoon alle stappen.

Je ontkomt er bijna niet aan dat er wat vezels op je gezicht dwarrelen. Deze haal je gewoon met een poederkwast weg. Ga niet wrijven, want dan krijg je zwarte vegen! 

Divaderme Lash Extender Natural fibers + mascara - lange wimpers | Viva Donna

Zoals je op de foto hierboven kunt zien is het resultaat helemaal top! Je wimpers zijn inderdaad langer en voller! Het is net of je kunstwimpers op hebt, maar dan veel natuurlijker. Ideaal voor als je een feestje hebt of met de feestdagen in aantocht.

Ook nieuwsgierig geworden naar de Divaderem producten voor je wimpers? Kijk dan eens op onze site. Je vindt hier de Divaderme wimper producten zoals mascara, wimperserum en vezels. Naast deze producten voor de wimpers heeft Divaderme ook geweldige Wenkbrauwpoeder in diverse kleuren met vezels voor vollere wenkbrauwen. Of lees de blog over mooie natuurlijke en volle wenkbrauwen hier

Heb jij een mooie foto van jouw lange wimpers met Divaderme? Laat ze ons zien. Mail een foto van voor en na gebruik naar [email protected]

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna!

_________________________________________________________________________________

 

Recente artikelen

Hoe krijg ik mooie lange wimpers?

Kan ik lange wimpers  krijgen zonder nep wimpers?

Zijn nep wimpers slecht voor je wimpers?