Terug

zZacht Douchegel (4)

Filters

zZacht Douchegel met probiotica

zZacht Douchegel is een van de zZacht producten.

Een van de meest innovatieve, nieuwe merken in Nederland is zZacht!  zZacht Douchegel houdt zich bezig met Prebiotica en Probiotica in gezichtsverzorging en lichaamsverzorging om de huid te verbeteren. 
Er leven goede en slechte bacteriën op de huid, dit noemen we het microflora van de huid.  Prebiotoca en probiotica zijn natuurlijk ingrediënten die helpen de goede bacteriën op de huid te laten groeien en in een natuurlijke balans te houden. Hierdoor krijgen bepaalde huidproblemen minder kans om tot uiting te komen en verbetert de huid aanzienlijk! Je krijgt er letterlijk een zachte huid van!

Wat is de werking van zZacht Douchegel?

  • zZacht Douchegel is een zeer Innovatieve formule
  • zZacht Douchegel zorgt voor een stabiele microflora van de huid
  • zZacht Douchegel is geheel zonder parabenen
  • zZacht Douchegel is zelfs geschikt voor de zachte en gevoelige baby huid
  • zZacht Douchegel laat andere cosmetica krachtiger werken
  • En zZacht Douchegel is nog eens milieu bevorderend

 

Hoe gebruik je zZacht Douchegel?

Douche nooit te warm, van te warm water droogt de huid te veel uit. Neem een kleine hoeveelheid zZacht Douchegel en verdeel dit over de huid. masseer  het in de huid en spoel het weer af met water. Als je de douche even uitzet tijdens het inmasseren van de zZacht Douchegel, dan heb je meer profijt van de zZacht Douchegel en spoelt het niet direct weg in het douche putje.

Welke producten heeft zZacht Douchegel?

Jouw huid herstelt en blijft gezond met de verzorgingsproducten van zZacht. zZacht heeft producten van douchegel tot handcrème en van deospray tot bodycrème. De meeste producten zijn in twee geurlijnen verkrijgbaar. De geur floweryruikt fris naar bloemen en de natuur. Woody ruikt naar hout, amber en citrus. Beide geuren zijn heerlijk zZacht en blijven lang hangen op je huid.

 

zZacht Douchegel is echt een beleving voor de huid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box