Terug

zZacht deodorant (4)

Filters

zZacht deodorant met probiotica

zZacht deodorant is een van de zZacht producten.

Een van de meest innovatieve, nieuwe merken in Nederland is zZacht!  zZacht deodorant houdt zich bezig met Prebiotica en Probiotica in gezichtsverzorging en lichaamsverzorging om de huid te verbeteren.  Er leven goede en slechte bacteriën op de huid, dit noemen we het microflora van de huid.  Prebiotoca en probiotica zijn natuurlijk ingrediënten die helpen de goede bacteriën op de huid te laten groeien en in een natuurlijke balans te houden. Hierdoor krijgen bepaalde huidproblemen minder kans om tot uiting te komen en verbetert de huid aanzienlijk! Je krijgt er letterlijk een zachte huid van!

 

Wat is de werking van zZacht deodorant?

  • zZacht deodorant is een zeer Innovatieve formule
  • zZacht deodorant zorgt voor een stabiele microflora van de huid
  • zZacht deodorant is geheel zonder parabenen en zonder aluminium
  • zZacht deodorant gaat zweet geurtjes tegen
  • zZacht deodorant laat andere cosmetica krachtiger werken
  • En zZacht deodorant is nog eens milieu bevorderend

 

Hoe gebruik je zZacht deodorant?

Gebruik de zZacht deodorant iedere ochtend na het douchen of wassen. Eventueel mag je altijd bij sprayen. Omdat er geen schadelijke stoffen in de zZacht deodorant zitten kan dat helemaal geen kwaad. De zZacht deodorant kan alleen een klein beetje prikkerig aanvoelen na het scheren.

Welke producten heeft zZacht deodorant?

Jouw huid herstelt en blijft gezond met de verzorgingsproducten van zZacht. zZacht heeft producten van douchegel tot handcrème en van deospray tot bodycrème. De meeste producten zijn in twee geurlijnen verkrijgbaar. De geur floweryruikt fris naar bloemen en de natuur. Woody ruikt naar hout, amber en citrus. Beide geuren zijn heerlijk zZacht en blijven lang hangen op je huid.

 

zZacht deodorant is echt een beleving voor de huid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box