Terug

zZacht Handcrème (2)

Filters

zZacht Handcrème met probiotica

zZacht Handcrème is een van de zZacht producten.

Een van de meest innovatieve, nieuwe merken in Nederland is zZacht! zZacht Handcrème houdt zich bezig met Prebiotica en Probiotica in gezichtsverzorging en lichaamsverzorging om de huid te verbeteren.  Er leven goede en slechte bacteriën op de huid, dit noemen we het microflora van de huid.  Prebiotoca en probiotica zijn natuurlijk ingrediënten die helpen de goede bacteriën op de huid te laten groeien en in een natuurlijke balans te houden. Hierdoor krijgen bepaalde huidproblemen minder kans om tot uiting te komen en verbetert de huid aanzienlijk! Je krijgt er letterlijk een zachte huid van!

Wat is de werking van zZacht Handcrème?

  • zZacht Handcrème is een zeer Innovatieve formule
  • zZacht Handcrème zorgt voor een stabiele microflora van de huid
  • zZacht Handcrème is geheel zonder parabenen
  • zZacht Handcrème bestrijdt de slechte bacteriën 
  • zZacht Handcrème  laat andere cosmetica krachtiger werken
  • En zZacht Handcrème is nog eens milieu bevorderend

Hoe gebruik je zZacht Handcrème ?

zZacht Handcrème mag je meerdere keren per dag gebruiken. Breng een klein beetje zZacht Handcrème aan op de bovenkant van de hand. Wrijf met je andere hand de zZacht Handcrème uit. Daarna kan je de binnenkant van de handen ook over elkaar halen zodat er overal even veel zZacht Handcrème  zit.

Welke producten heeft zZacht Handcrème ?

Jouw huid herstelt en blijft gezond met de verzorgingsproducten van zZacht. zZacht heeft producten van douchegel tot handcrème en van deospray tot bodycrème. De meeste producten zijn in twee geurlijnen verkrijgbaar. De geur floweryruikt fris naar bloemen en de natuur. Woody ruikt naar hout, amber en citrus. Beide geuren zijn heerlijk zZacht en blijven lang hangen op je huid.

 

Zzacht is echt een beleving voor de huid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box