Terug

ZAO primer voor de ogen (1)

Filters

ZAO primer voor de ogen

De ZAO primer voor de ogen is een hele zachte primer die je aanbrengt rondom de ogen en die de oneffenheden wegwerkt en de oogmake-up beter laat  zitten. Het zit in een doosje van bamboe die je later kan navullen.

De ZAO primer voor de ogen is een van de ZAO oogproducten

Oogmake-up is een deel van de visagie of maquillage. De ZAO oogmake-up kan je ogen laten spreken en je kan er je ogen mee corrigeren als je bepaalde technieken toepast. Om een mooie oog make up te maken heb je een aantal producten nodig. Uiteraard hoe je ze niet iedere dag allemaal te gebruiken, maar de oog make-up die we hieronder gaan bespreken geven in zijn totaal het mooist oogmake-up resultaat. 

Als je na je gezichtsmake-up en de wenkbrauw make-up klaar bent dan kan je met de oogmake-up beginnen.

 ZAO Oogmake-up soorten

De producten die je het beste kunt gebruiken om de mooiste oogmake-up te creëren zijn de volgende producten:

 

 

Meer over ZAO

ZAO make-up is een make-up merk met nagenoeg alleen maar natuurlijke ingrediënten!

ZAO make-up & Bamboe

Bij ZAO make-up zijn ze dol op bamboe! De eigen identiteit wordt al jaren weer gegeven in de sterke symboliek die al eeuwen lang in verband wordt gebracht met deze plant. Bamboe is bekend om zijn flexibiliteit en vermogen om te buigen zonde rooit te breken. Het heeft een holle binnenkant die de zoektocht symboliseert naar spiritualiteit en bescheidenheid, terwijl de wortelstokken vruchtbaarheid suggereren en de belofte van een gelukkige familie!

Bamboe is een heel duurzame grondstof omdat het de ultieme koolstofdioxide opslag is. De uitzonderlijke groei en de lage impact op het milieu maken het een van de meest milieuvriendelijke planten ter wereld. 

Geboeid door de symbolische en unieke eigenschappen, hebben ze bij ZAO make-up ook navulbare verpakkingen ontworpen van bamboe. Waardoor ze sterke en duurzame producten aanbieden.

Naast duurzaamheid is bamboe ongelooflijk rijk aan biologische silica. Silica kan je uit bamboe krijgen in de vorm van poeder, maceraat en hydrolaat. Dit ingrediënt is een essentieel voor de aanmaak van collageen dat nodig is voor een mooie soepele en veerkrachtige huid. Daarom is bamboe in alle ZAO make-up producten aanwezig!

ZAO make-up & Ecocert

ZAO make-up is sinds 2011 geheel 100% natuurlijk*, veganistisch en bio-gecertificeerd door Ecocert

* muv de nagellak die is wel 10-free!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »